Lue mitä Oblik. -bloggaaja sanoo Lundiasta

Upea Oblik. -blogin Jutta on käyttänyt Lundian kotikäyntipalvelua hyväkseen ja on ollut palveluun ja kalusteeseen tyytyväinen.

Ensin Lundian Iiris tuli apuun kun Jutta pohti tällaista: “Millaisia kalusteita saa matalan viistokaton alle, jotta niistä saa kaiken mahdollisen säilytystilan irti? Voisiko työpiste sijaita entisessä läpikulkutilassa? Voisiko tämä aula toimia säilytyspaikkana askartelu- ja työtarvikkeille? Miten aulan saa näyttämään siltä, ettei se ole liian täysi, muttei myöskään vain tyhjä hyödytön tila?

Lue tästä lisää kotikäynnistä Jutan luona. Klik!

Lundia hylly Oblik blog

Jutta ei halunnut tällä kertaa käyttää Lundian asennuspalvelua, mutta kun Lundian tavarantoimitus saapui, Jutta pelästyi vähäsen… Näin hän kirjoittaa: “Yläkerran aula on saanut viimeinkin kalusteet ja ajattelin kertoa teille muutamalla sanalla (ja kuvalla), miten onnistuimme. Kun posti kuljetti meille jokin aika sitten ison määrän laatikoita, voin sanoa että ensin iski epätoivo. Apua – muutamassa hyllyssä on noin paljon kasattavaa!”  Lue Oblik. -blogissa lisää!

Lundia Oblik blog

Kun itse haluat kokeilla Lundian kotikäyntipalvelua, soita meille: 010 525 9530 tai lähetä yhteystietosi meille niin otamme yhteyttä. Klikkaa tästä!