Hetki-rahi, koivurunko

As low as €1,049.00
Delivery time approx. 8-10 weeks
Only %1 left
SKU
Hetki-rahi, koivurunko
tai alk. €41.95 / kk

Lundia Hetki

Hetki-mallistoon kuuluu myös Hetki-rahi. Rahia on saatavilla kirkaslakatulla koivurungolla. Suora taso mahdollistaa rahin käyttämisen myös pienenä sohvapöytänä. Rahi toimitetaan kokonaisena.

 

Rahin mitat

Leveys 88 cm, syvyys 60 cm ja korkeus 42 cm.

Rahi on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Suunnittelija on Petteri Häkkinen.

Kangasvaihtoehtoja löytyy 13 erilaista. Sohvatyynyjen materiaali on vaahtomuovi ja polyesterivanu. Sohvan voi muuntaa helposti vuoteeksi vetämällä etuosan pidemmäksi laverivuoteeksi.

 

Täältä löydät kankaiden hoito-ohjeet sekä asennusohjeen.

Story

Kokonaan Euroopalaisesta kierrätetystä materiaalista luotu Story kuuluu Lauritzonin Greencare-mallistoon. Kestävä ja jämäkkä Story on GRS-sertifoitu ja vesipestävä. Kankaan värit on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa, ja kierrätetyn kuidun ansiosta värit ovat ainutlaatuisia ja moniulotteisia.

Lauritzonin Greencare-kankaat on valmistettu kierrätysjätteestä ja ovat ympäristöystävällisempi valinta. Lue lisää greencaresta täältä.

50.000 Martindale

75% recycled CO, 25% recycled PES

Muru

Pehmeä villasekoitebuklee Muru on tyylikäs katseenvangitsija, sekä helppohoitoinen Easycare-kangas. Kudottu eläväinen pinta luo modernin ilmeen kankaaseen. Laaja värivalikoima ihastuttavia sävyjä on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa.

Easycare-kankaat valmistetaan kestävistä ja sileistä kuiduista, joiden ansiosta kankaat ovat luonnostaan vesipestäviä ja helposti puhdistettavia. Oeko-Tex ja Reach-sertifioituihin Easycare-kankaisiin ei ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita ja siksi ne ovat turvallisia ja vastuullisia. Tästä syystä Lauritzonin Easycare-kankaita suosivat etenkin lapsiperheet, lemmikkien omistajat, allergikot.

60.000 Martindale

59% PAN, 29% PES, 12% WO

Re-wool

Re-wool kangas on valmistettu 45 % kierrätetystä villasta, ja se on rikas ja ympäristöystävällinen verhoilutekstiili. Tekstiili on osittain valmistettu käyttämällä uudelleen Kvadratin Iso-Britannian lankakehräysjätteitä. Kankaan on suunnitellut Margrethe Odgaard.

"Ajatuksena oli luoda sekä rehellinen että ympäristöystävällinen – runollinen tekstiili kierrättämällä Kvadratin omasta tuotannosta jäänyttä materiaalia"  -Margrethe Odgaard

Tummemman taustan värikkäitä ompeleita muistuttava Re-wool sisältää poikkeuksellisen syvän värin ja luo dynaamisen leikin tekstiilin pintaan.

100.000 Martindale

45% kierrätettyä villaa, 45% villaa, 10% nylonia

 

More Information
SKU Hetki-rahi, koivurunko
Content 0