Hetki-rahi, musta runko

Alkaen 795,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
Hetki-rahi, musta runko

Lundia Hetki

Puun syleilyssä on lupa hengähtää. Lundian kauden tuoteuutuus on Hetki-niminen sohva, jonka massiivipuinen runko ja muhkeat pehmusteet kutsuvat viettämään luovaa taukoa.

Hetki-mallistoon kuuluu myös Hetki-rahi. Rahissa on koivuinen runko, jonka on petsattu mustaksi. Rahin taso mahdollistaa rahin käyttämisen myös pienenä sohvapöytänä. 

 

Rahi toimitetaan kokonaisena. Rahin mitat:

leveys 88 cm, syvyys 60 cm ja korkeus 42 cm.

Täältä löydät kankaiden hoito-ohjeet sekä asennusohjeen.

 

Rahi on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Suunnittelija on Petteri Häkkinen.

Greenway Plain

Greenway valmistetaan kierrätetyistä kuiduista, jotka saadaan vaateteollisuuden ylijäämäpuuvillakankaista. Kokonaan kierrätetystä materiaalista luotu Greenway plain kuuluu Lauritzon'sin uuteen Greencare-mallistoomme ja se on GRS-sertifoitu. Kierrätetyn kuidun ansiosta värit ovat ainutlaatuisia ja sävyt saattavat vaihdella malliin nähden hieman normaalia enemmän. Greenway plain on kestävä ja vesipestävä.

25.000 Martindale

79% recycled CO, 6% recycled AF, 15% PES

 

 

 

Muru

Pehmeä villasekoitebuklee Muru on tyylikäs katseenvangitsija, sekä helppohoitoinen Easycare-kangas. Kudottu eläväinen pinta luo modernin ilmeen kankaaseen. Laaja värivalikoima ihastuttavia sävyjä on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa.

Easycare-kankaat valmistetaan kestävistä ja sileistä kuiduista, joiden ansiosta kankaat ovat luonnostaan vesipestäviä ja helposti puhdistettavia. Oeko-Tex ja Reach-sertifioituihin Easycare-kankaisiin ei ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita ja siksi ne ovat turvallisia ja vastuullisia. Tästä syystä Lauritzonin Easycare-kankaita suosivat etenkin lapsiperheet, lemmikkien omistajat, allergikot.

60.000 Martindale

59% PAN, 29% PES, 12% WO

Lisätietoja
SKU Hetki-rahi, musta runko
Content 0