Hetki -vuodesohva, musta runko

Alkaen 1 695,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
vuodesohva_mustarunko
Leveys 205 cm, syvyys 85 cm, korkeus 84 cm/istumakorkeus 42 cm. Vuoteeksi levitettynä sohva on 140 cm.

Puun syleilyssä on lupa hengähtää. Lundian kauden tuoteuutuus on Hetki-niminen sohva, jonka massiivipuinen runko ja muhkeat pehmusteet kutsuvat viettämään luovaa taukoa.

 

Hetki-sohvaa saa tammisella rungolla sekä mustaksi maalatulla koivurungolla. Sohva on ajaton vuodesohva. Kangasvaihtoehtoja löytyy kahdeksan. 

Sohvatyynyjen materiaali on vaahtomuovi ja polyesterivanu. 

 

Täältä löydät kankaiden hoito-ohjeet sekä asennusohjeen.

 

Orsetto-kangas

Orsetto on ihanan pehmeä, villasekoitteinen kudottu verhoilukangas. Orsetto saa modernin ilmeensä buklee-langasta, joka luo upean, kohoilevan struktuurin kankaan pintaan.

80.000 Martindale

34% CV, 33% PAN, 17% WO, 8% PES, 4% LI, 4% CO

 

Greenway Plain

Greenway valmistetaan kierrätetyistä kuiduista, jotka saadaan vaateteollisuuden ylijäämäpuuvillakankaista. Kokonaan kierrätetystä materiaalista luotu Greenway plain kuuluu Lauritzon'sin uuteen Greencare-mallistoomme ja se on GRS-sertifoitu. Kierrätetyn kuidun ansiosta värit ovat ainutlaatuisia ja sävyt saattavat vaihdella malliin nähden hieman normaalia enemmän. Greenway plain on kestävä ja vesipestävä.

25.000 Martindale

79% recycled CO, 6% recycled AF, 15% PES

 

Flax B

Flax B kankaan valmistamiseen on käytetty eurooppalaista pellavaa, joka noudattaa muun muassa zero waste toimintaperiaatetta. Pellavan tuotannossa hyödynnetään kaikki pellavakasvin osat, eikä ylimääräistä hävikkiä synny. Lisäksi eurooppalaisen pellavan kasvatus vaatii vain sadeveden verran vettä ja pellavatuotteet ovat 100% maatuvia tai kierrätettäviä. Muita pellavan hyötyjä ovat sen luonnollisuus, mukavuus, keveys ja kestävyys.

25.000 Martindale

100 % LI

 

Nahka, ranch

Ranch on semianiliininahkaa, jonka luonnollinen rakenne ja kaksivärinen viimeistely takaavat sen klassisen ulkonäön. Nahan hyötyjä ovat sen luonnollisuus, mukavuus ja kestävyys. Nahka patinoituu kauniisti hyvällä hoidolla.

100 % nahkaa

Pesuohjeet:

Pyyhi pehmeällä, kostealla liinalla. Voit käyttää nahan puhdistusainetta, jos nahka likaantuu.

Lisätietoja
SKU vuodesohva_mustarunko
Content 0

#lundia