LUNDIA CLASSIC -HYLLY SINISILLÄ LAATIKOILLA JA OVILLA

1 287,00 €
Toimitusaika n. 4-5 viikkoa
SKU
A4150

Kokonaisuudessa on yhdistelty raikkaalla tavalla lakattuja mäntyosia uusien Denim-väristen MDF-ovien ja -laatikoiden kanssa. Runko on lakattua puhdasta mäntypuuta.

Kirjahyllyn lisäksi kaluste sopii erinomaisesti esimerkiksi vähäeleiseksi LP-hyllyksi, sillä käsityönä viimeisteltyjen hyllyjen koko on kuin tehty vinyylilevyille. Hyllystä saa kätevästi luotua kotiin juuri sopivan pienen ja huomaamattoman hyllykön tai vaikka näyttävän materiaaliseinän, joka pitää kaikki kirjat ja levyt siistissä järjestyksessä. Vähemmän hohdokkaan omaisuuden voi säilyttää ovien takana ja laatikoissa.

Hyllyn materiaali on tuhtia ja kotimaista täyspuuta, ekologisesti kestävää mäntyä. Siksi sen voi huoletta aina purkaa ja koota uudella tavalla vastaamaan kulloistakin sisustusta tai elämäntilannetta.

 

Denim on Tikkurilan Tunne Väri -värikartasta sävy N429. Toimitusaika oville ja laatkoille on noin 5 viikkoa. Värit näytöllä saattavat poiketa alkuperäisestä näytön asetuksista riippuen. Valitse aina lopullinen väri värikartasta siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan.

  

Lisätietoja
SKU A4150
Content 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LUNDIA CLASSIC -HYLLY SINISILLÄ LAATIKOILLA JA OVILLA
Copyright 2019