LUNDIA CLASSIC KELTAISILLA LAATIKOILLA

1 103,00 €
Toimitusaika n. 4-5 viikkoa
SKU
A4147

Korkeus 188 cm, leveys 84 cm, syvyys 32 cm. Keltaiset laatikot ovat Tikkurilan Tunne väri -kartan sävy Greippi S302.

Kirjahyllyn lisäksi kaluste sopii erinomaisesti esimerkiksi vähäeleiseksi LP-hyllyksi, sillä käsityönä viimeisteltyjen hyllyjen koko on kuin tehty vinyylilevyille. Hyllystä saa kätevästi luotua kotiin juuri sopivan pienen ja huomaamattoman hyllykön tai vaikka näyttävän materiaaliseinän, joka pitää kaikki kirjat ja levyt siistissä järjestyksessä. Vähemmän hohdokkaan omaisuuden voi säilyttää ovien takana ja laatikoissa. Hyllyn materiaali on tuhtia ja kotimaista täyspuuta, ekologisesti kestävää mäntyä. Siksi sen voi huoletta aina purkaa ja koota uudella tavalla vastaamaan kulloistakin sisustusta tai elämäntilannetta.

Kokonaisuus on värikäs yhdistelmä valkolakattua mäntyä sekä Greippi-värisiä MDF-ovia. Runko on valkoiseksi lakattua mäntypuuta.

Greippi on Tikkurilan Tunne Väri -värikartasta sävy S302. Toimitusaika oville on noin 5 viikkoa. Värit näytöllä saattavat poiketa alkuperäisestä näytön asetuksista riippuen. Valitse aina lopullinen väri värikartasta siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan.Lisätietoja
SKU A4147
Content 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LUNDIA CLASSIC KELTAISILLA LAATIKOILLA
Copyright 2019