LUNDIA CLASSIC VALKOLAKATTU, ORANSSEILLA OVILLA

1 193,00 €
Toimitusaika n. 4-5 viikkoa
SKU
A4236

Korkeus 188 cm, leveys 84 cm, syvyys 32 cm. Valkolakatun hyllyn alaosan ovet ovat Tikkurilan sävy Päiväntasaaja S309.

Kirjahyllyn lisäksi kaluste sopii erinomaisesti esimerkiksi vähäeleiseksi LP-hyllyksi, sillä käsityönä viimeisteltyjen hyllyjen koko on kuin tehty vinyylilevyille. Hyllystä saa kätevästi luotua kotiin juuri sopivan pienen ja huomaamattoman hyllykön tai vaikka näyttävän materiaaliseinän, joka pitää kaikki kirjat ja levyt siistissä järjestyksessä. Vähemmän hohdokkaan omaisuuden voi säilyttää ovien takana ja laatikoissa. Hyllyn materiaali on tuhtia ja kotimaista täyspuuta, ekologisesti kestävää mäntyä. Siksi sen voi huoletta aina purkaa ja koota uudella tavalla vastaamaan kulloistakin sisustusta tai elämäntilannetta.

Kokonaisuus on värikäs yhdistelmä valkolakattua mäntyä sekä Päiväntasaaja-värisiä MDF-ovia. Runko on valkoiseksi lakattua mäntypuuta.

Päiväntasaaja on Tikkurilan Tunne Väri -värikartasta sävy S309. Toimitusaika oville on noin 5 viikkoa. Värit näytöllä saattavat poiketa alkuperäisestä näytön asetuksista riippuen. Valitse aina lopullinen väri värikartasta siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan.Lisätietoja
SKU A4236
Content 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LUNDIA CLASSIC VALKOLAKATTU, ORANSSEILLA OVILLA
Copyright 2019