Hetki-rahi, koivurunko

Alkaen 795,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
Hetki-rahi, koivurunko

Lundia Hetki

Puun syleilyssä on lupa hengähtää. Lundian kauden tuoteuutuus on Hetki-niminen sohva, jonka massiivipuinen runko ja muhkeat pehmusteet kutsuvat viettämään luovaa taukoa.

Hetki syntyi, kun mietimme millainen olisi ihanin sohvan, day bedin ja vierasvuoteen yhdistelmä.

"Kun sain tehtäväksi suunnitella vuodesohvan Lundialle, palasin hetkeksi lapsuuteni mummolaan, jossa yövyimme aina levitettävissä laverivuoteissa. Minulle Lundia edustaa kotimaisuutta, kauneutta ja sukupolvien yli kestävää laatua. Halusin luoda sohvan, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Näin syntyi Lundia Hetki", sanoo sohvan suunnitellut muotoilija Petteri Häkkinen.

 

Hetki-sohvaa saa tammisella rungolla, kirkaslakatulla sekä mustaksi maalatulla koivurungolla. Sohva on ajaton vuodesohva. Kangasvaihtoehtoja löytyy 7 erilaista.

Sohvatyynyjen materiaali on vaahtomuovi ja polyesterivanu. Sohvan voi muuntaa helposti vuoteeksi vetämällä etuosan pidemmäksi laverivuoteeksi.

 

Täältä löydät kankaiden hoito-ohjeet sekä asennusohjeen.

Huomioithan, että sohvan päälliset eivät ole täysin irroitettavat. Pesu on mahdollista paikallisesti. Jos kangas tahraantuu, suosittelemme avaamaan vetoketjun ja asettamaan tyynyn ja sohvakankaan väliin tekstiilin, jotta tyynyyn ei imeydy kosteutta. Tahran poistoon suosittelemme tekstiilipesuainetta.

 

Sohva on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Suunnittelija on Petteri Häkkinen.

Leveys 205 cm, syvyys 85 cm, istuinkorkeus 42 cm, korkeus 84 cm. Vuoteen koko levitettynä on 120 cm.

Greenway Plain

Greenway valmistetaan kierrätetyistä kuiduista, jotka saadaan vaateteollisuuden ylijäämäpuuvillakankaista. Kokonaan kierrätetystä materiaalista luotu Greenway plain kuuluu Lauritzon'sin uuteen Greencare-mallistoomme ja se on GRS-sertifoitu. Kierrätetyn kuidun ansiosta värit ovat ainutlaatuisia ja sävyt saattavat vaihdella malliin nähden hieman normaalia enemmän. Greenway plain on kestävä ja vesipestävä.

25.000 Martindale

79% recycled CO, 6% recycled AF, 15% PES

 

 

 

Muru

Pehmeä villasekoitebuklee Muru on tyylikäs katseenvangitsija, sekä helppohoitoinen Easycare-kangas. Kudottu eläväinen pinta luo modernin ilmeen kankaaseen. Laaja värivalikoima ihastuttavia sävyjä on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa.

Easycare-kankaat valmistetaan kestävistä ja sileistä kuiduista, joiden ansiosta kankaat ovat luonnostaan vesipestäviä ja helposti puhdistettavia. Oeko-Tex ja Reach-sertifioituihin Easycare-kankaisiin ei ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita ja siksi ne ovat turvallisia ja vastuullisia. Tästä syystä Lauritzonin Easycare-kankaita suosivat etenkin lapsiperheet, lemmikkien omistajat, allergikot.

60.000 Martindale

59% PAN, 29% PES, 12% WO

Lisätietoja
SKU Hetki-rahi, koivurunko
Content 0

#lundia