Lundia 70 vuotta – special edition hylly

Lundia viettää ensi vuonna 70-vuotisjuhlaa!

Juhlavuoden kunniaksi klassikkohyllystä suunniteltiin upean värinen versio. Hyllyharvinaisuutta valmistettiin vain 100 kappaletta.

Lundia Classic special edition

Kirjoja rakastaville

Uuden värin sai ylleen Lundian myydyin malli, eli se mitoitukseltaan täydellinen kirjahylly. Moderni väri on Tikkurilan Aalto, sävy H440. Kokonaisuus on raikas ja uusi, mutta samalla lämminhenkinen ja tutunoloinen. Vähän niin kuin Lundia itse.

Kaikki sopii yhteen

Lundian vanhat ja uudet osat sopivat ongelmitta yhteen. Tämänkin modernin harvinaisuuden voi yhdistää kellarissa lepäämässä olleisiin osiin ja luoda kotiin jälleen uuden design-klassikon.

Lundia on tuonut kestävää tyyliä yli 600 000 suomalaiseen kotiin ja 70 vuoden aikana on kertynyt 100 miljoonaa myytyä hyllymetriä.

70 vuotta ajattomasti ajassa

Kuinka voi olla yhtä aikaa tiukasti ajassa ja aivan ajaton? Parhaan muotoilun tunnistaa tuosta paradoksista. Lundia on suomalainen perheyritys, jossa on aina uskottu aitoihin asioihin. Aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun.

Lundia special edition hylly

Hyllyn koko: korkeus 208 x leveys 80 x syvyys 30. Hinta: 699€

Hyllyä esitetään syksyn Habitare-messuilla osastolla 6C46, mutta sen saa ostettua jo nyt Lundian omista myymälöistä ja verkkokaupasta. Klikkaa ja osta verkosta!