Jasmin Hamid x lastenhuoneen kirjahylly

€3,290.00
Delivery time approx. 1-2 week, the product goes into the production
SKU
A5869
tai alk. €124.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €3,290.00

Please leave this window open for the duration of configuration

Lundia x Jasmin Hamid

"Eikö ole ihana hylly? Lastenhuone on meidän kodin kaunein huone, ainakin silloin kun se on siisti! Ja sen kaunein huonekalu on tämä Lundian Classic -hylly. Haluttiin tässä uudessa asunnossa varmistaa, että leluille ja kirjoille on riittävästi säilytystilaa. Näin ehkä huone pysyisi pidempään siistinä ja kutsuisi leikkiin, kun kaikki ei ole hujan hajan. Käytettiin apuna Lundian suunnittelupalvelua ja ammattilainen suunnitteli täydellisen kirjahyllyn juuri tähän huoneeseen. Kokonaisuudesta tuli ihanan leikkisä erivärisine kaapinovineen ja ovenkahvoineen! " - Jasmin

 

Tämä ihastuttava ja leikkisä lastenhuoneen Classic kirjahylly muodostuu kahdesta 50 cm leveästä ja yhdestä 80 cm leveästä hyllyjaksosta. Kokonaisuudessa on käytetty maalattuja mdf-ovia ja vetolaatikoita sävyssä Magnolia ja Cashmere. Eri väriset suloiset L-vetimet sävyissä vihreää ja persikka, viimeistelevät kalusteen. Ovien taakse saa kätevästi piiloon kaikki tavarat ja lelut, jotka haluaa pois näkyvistä. Hyllyn päälle mahtuu esille lasten lempileluja tai viherkasveja. Kokonaisuudessa on myös ulkoneva taso, joka toimii oivasti lapsille laskutilana eri leikkihin.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. 

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

 

Kirjahyllyn tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 208cm, leveys 185cm ja syvyys 50,2 cm (ulkonevalla tasolla), ilman 30cm. 

Runko on valkolakattua mäntyä.

Ovet ovat maalattuja Mdf-väriovia sävyssä Magnolia ja Cashmere. Niitä on koossa 70x40cm ja 40x50cm, ja ne toimivat Soft Close-toiminnolla. Kokonaisuuteen on yhdistetty kauniit L-vetimet sävyissä persikka ja vihreä. Ulkoneva taso on valkolakattua mäntyä koossa 80x50/30cm.

Kokonaisuudessa on valkoinen tukiristikko ja seinäkiinnitys. 

More Information
SKU A5869
Height (cm) 208
Depth 50
Width 185
Content 0
Myyntierä PKT