Hanna G x Liinavaatekaappi

€4,296.00
Delivery time approx. 1-2 week, the product goes into the production
SKU
A5746
tai alk. €161.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €4,296.00

Please leave this window open for the duration of configuration
Liinavaatekaapin kokonaismitat ovat 208 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 42,2 cm syvä.

Lundia x Hanna G

Hannan perhe muutti omakotitaloon ja lähdimme suunnittelemaan kokonaisuuksia, jotka vastaisivat heidän tarpeitaan. Hanna toivoi alakertaan selkeää pyykkihuoltoa ja liinavaatteiden säilytystä. Suunnittelimme tarpeiden mukaan kaapin, jossa olisi liukulaatikoissa tilaa vaatteille ja ovien takana tilaa lakanoille ja pyyhkeille. Saimme Hannalta pohjapiirustuksen, jonka mukaisesti teimme ehdotuksen kokonaisuudesta. Ehdotuksessa muokkailtiin rungon sävyä ja ovien väriä. Päädyttiin lopulta upeaan luonnonvärisen rungon ja magnolia-sävyisten laatikoiden yhdistelmään.

 

Classic liinavaatekaappi koostuu kahdesta 80 cm leveästä osiosta. Alaosassa on kauniit lakatut massiivimäntyiset liukulaatikot Tip-matic toiminnolla. Kalusteen yläosassa on käytetty väriovia ihastuttavassa Mangolia sävyssä. Ovet sekä liukulaatikot avautuvat painamalla, jonka vuoksi kaluste ei tarvitse vetimiä. 

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. 

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

Liinavaatekaapin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 208 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 42,2 cm syvä.

Runko on luonnonväristä kirkaslakattua mäntyä.

Laatikot ovat 20x80 cm, lakattua sileää massiivimäntyä. Ovet ovat maalattuja Mdf-väriovia sävyssä Mangolia ja koossa 70x40 cm.

More Information
SKU A5746
Height (cm) 208
Depth 42,2
Width 164,5
Content 0
Myyntierä PKT