Hilla x Classic tv-taso-kirjahylly

€2,688.00
Delivery time approx. 1-2 week, the product goes into the production
SKU
A5748
tai alk. €102.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €2,688.00

Please leave this window open for the duration of configuration
Tv-taso-kirjahyllyn kokonaismitat ovat 149 cm korkea, 265,10 cm leveä ja 32 cm syvä.

Lundia x Hilla Stenlund

"Lundian hyllyt ratkaisivat kauniilla tavalla säilytysratkaisun ja tv-tason paikan. Tällainen siitä sitten tuli, tyylikäs ja linjakas kokonaisuus. Kaapinovet piilottaa johdot ja laitteet, televisiolle on oma paikka, kauniille tavaroille ja kirjoille jää tilaa avohyllyillä, vetolaatikoihin mahtuu säilytykseen tavaraa." - Hilla

 

Classic tv-tason ja kirjahyllyn yhdistelmä koostuu kahdesta 80 cm leveästä osiosta ja yhdestä 100 cm leveästä osiosta. Lundia on tällaisiinkin tiloihin todella oiva ratkaisu, koska hyllyjä ja kokonaisuuksia voi rakentaa ja muokata juuri omien mittojen mukaan. Tikkaiden korkeuksia vaihtelemalla saa juuri niin korkeaa tai matalaa kuin omat tarpeet ja tilat vaatii.

Kokonaisuudessa on jätetty leveimmän jakson ylähyllyt avoimeksi kauniille sisustuselementeille. Cashmere sävyiset ovet ja laatikot kätkevät taakseen oivan säilytystilan tavaroille, joita ei halua näkyville.

Tuote toimitetaan osissa. Lundia Classic valmistetaan Suomessa hitaasti kasvavasta kotimaisesti männystä.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme. 

 

Tv-taso/kirjahyllyn tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 149 cm korkea, 265,10 cm leveä ja 32 cm syvä.

Runko on valkolakattua mäntyä.

Ovet ovat Mdf maalattuja Cashmere sävyssä, mittoina 40x40 cm. Laatikot ovat maalattuja Mdf-liukulaatikoita samassa Cashmere sävyssä. Molemmat toimivat Soft Close-toiminnolla. Kokonaisuuteen on yhdistetty kauniit messinkiset lankavetimet, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.

More Information
SKU A5748
Height (cm) 149
Depth 32
Width 265,10
Content 0
Myyntierä PKT