Sini Liikala x Classic vitriini

€4,048.00
Delivery time approx. 3-4 week, the product goes into the production
SKU
A5750
tai alk. €152.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €4,048.00

Please leave this window open for the duration of configuration
Vitriinikaapin kokonaismitat ovat 208 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 32 cm syvä.

Lundia x Sini Liikala

"Olen jo tovin haaveillut kauniista ja klassisesta vitriinikaapista. Tässä kotimaisessa Lundian vitriinissä yhdistyi nämä molemmat ominaisuudet ja myös Lundian laatuun olemme olleet tosi tyytyväisiä. Kaipasin siroa säilytyskalustetta astioille, maljakoille ym. pientavaralle, jotka täyttivät meidän keittiönkaapit. Halusin, että kauniit astiat saisivat näkyä, joten valitsin yläosaan lasiovet. Alaosassa säilytän edellisessä lipastossa olleita mappeja ym. tavaraa ja tähän halusin sitten umpinaiset ovet." - Sini

 

Classic vitriinikaappi koostuu kahdesta 80 cm leveästä osiosta. Lasivitriini soveltuu mainiosti keittiöön. Kokonaisuudessa on yläosassa kauniit ja ajattomat valkoiset lasitäyteovet, jossa voi säilyttää kauniita maljakoita ja astioita. Alaosassa valkoiset peittävät ovet kätkevät sisäänsä oivan säilytystilan tavaroille, joita ei halua näkyville. Hyllyjen paikkoja ja määrää voi muunnella oman maun mukaan. Tässä kokonaisuudessa on kolme hyllyä ylhäällä ja kolme alhaalla.

Tuote toimitetaan osissa. Lundia Classic valmistetaan Suomessa hitaasti kasvavasta kotimaisesti männystä.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme. 

 

Vitriinin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 208 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 32 cm syvä.

Runko on valkolakattua mäntyä.

Kokonaisuudessa on käytetty 100cm x 50cm lasitäyteovia, sekä maalattuja valkoisia Mdf-väriovia Soft-close ominaisuudella. Ovet on viimeistelty ihanilla messinkisillä lankavetimillä. 

More Information
SKU A5750
Height (cm) 208
Depth 32
Width 164,5
Content 0
Myyntierä PKT