Fuuga senkki, cashmere, tammijalat, Terrazzo kansitaso

€2,222.00
Delivery time approx. 3-4 week, the product goes into the production
SKU
B771
tai alk. €84.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €2,222.00
Korkeus 92 cm, leveys 128 cm, syvyys 35 cm

Lundia x Jasmin Hamid

"Meillä ei ole keittiössä tarpeeksi säilytystilaa - kuulostaako tutulta? Ihastuttiin Lundian Fuuga senkkiin jo vuosi sitten. Tänä vuonna Fuuga täydentyi murretulla, hiekkaan taitavalla Cashmere-sävyllä. Eikö olekin ihana! Valittiin omamme tammijaloilla ja Terrazzo-kansitasolla. Tämä on vaan niin kaunis ja harmoninen! Tekee koko ajan mieli hengailla lipaston lähettyvillä." - Jasmin

 

Fuuga Cashmere on lempeän sävyinen ajaton kaluste kotiin tai vaikka toimistotilaan. Senkki on kapeutensa puolesta mainio myös kapeisiin tiloihin sekä esimerkiksi eteiseen.

Sivupöytä koostuu kahdesta 64 cm korkeasta ja 64 cm leveästä moduulista. Senkissä on neljä pystyovea ja niiden taka löytyy yksi hyllytaso molemmista moduuleista. Ovet avautuvat painamalla, jolloin kokonaisuus on harmonisen pelkistetty. Tammijalat mahdollistavat helpon siivoamisen senkin alta sekä luovat ilmavan ja kevyen ilmeen kalusteelle. 

Kokonaisuuden kruunaa HI-MACS kivikomposiittitaso Terrazzo Classico kuosilla. Terrazzo kansi on erittäin kestävä valinta. Tason voi pyyhkiä kostealla liinalla ja käyttää tarvittaessa mietoa pesuainetta. Jos tasoon tulee jälkiä, näitä on mahdollista yrittää työstää ihmesienen avulla sekä tarvittaessa hiomalla ammattilaisen toimesta. Tasot työstetään Suomessa, Ryttylässä.

 

Senkin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 92 cm, leveys 128 cm, syvyys 35 cm.

Lundia Fuuga valmistetaan Suomessa, Järvelässä. Fuuga tuote toimitetaan osissa. Moduulit ovat valmiiksi kasattuina.

More Information
SKU B771
Height (cm) 92
Depth 35
Width 128 cm
Content 0
Myyntierä PKT