Vitriinikaappi rottinkiovilla

As low as €2,501.00
Delivery time approx. 3-4 week, the product goes into the production
Only %1 left
SKU
Vitriinikaappi rottinkiovilla
tai alk. €95.95 / kk

Please leave this window open for the duration of configuration

Korkeus 208 cm, leveys 84 cm, syvyys 32 cm. 

Lundia x Maija Rasila

"Ajattomat asiat sykähdyttävät aina: aito puu ja sen tuoksu, yksinkertaiset ja monikäyttöiset muodot sekä kauniit yksityiskohdat. Luonnonvärinen mänty on kauniin konstailematon, mutta rottinki tuo mukaan ripauksen eleganssia." - Maija

 

Lundia Classic vitriinikaappi on jokaisen tilan katseenvangitsija. Kokonaisuudessa on kaksi kaunista rottinkitäyteovea ja kaksi kirkaslasitäyteovea. Ovien takana on kaksi hyllytasoa. Mukana tulee neljä upeaa harjattua messinkistä vedintä. Ovet sulkeutuvat vaimeasti sulkeutumismekanismin avulla. Rottinkiovet ovat tällä hetkellä trendikkäät, mutta samalla niin ajattomat.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Rottinkiovet tehdään Riihimäellä ja viimeistellään Hyvinkään logistiikassamme.

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan?

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme. 

 

Vitriinikaapin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 208 cm, leveys 84 cm ja syvyys 32 cm.

Ovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta.

More Information
SKU Vitriinikaappi rottinkiovilla
Height (cm) 208
Depth 32
Width 84 cm
Content 0