Fuuga senkki kolmiosainen, musta, tammijalat

€2,586.00
Delivery time approx. 3-4 week, the product goes into the production
SKU
B671
tai alk. €98.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €2,548.00

Please leave this window open for the duration of configuration

Lundia x Hanna G

"Hänet tilasimme heti, kun tämä ruokailutilan ja keittiön yhdistävän seinän väri oli päätetty, burgundi ja musta ovat ihanat yhdessä. Tässä on esillä aina ne värikkäimmät omistamamme esineet, eräänlainen päivittäin muuttuva värien ja hauskuuden alttari" - Hanna

 

Mattamusta senkki tammisilla bend-jaloilla on kolmesta 64×64 moduulista koostuva, kaksi yksiovista moduulia sekä yksi neliovinen moduuli. Jokainen moduuli sisältää hyllytason. Hyllytason paikka on mahdollista määritellä itse. Fuuga-kalusteen kruunaa yhtenäinen kansitaso.

Uv-lakattu, silkkinen pinta on helppohoitoinen ja sormenjälkiä hylkivä. Käsittelyn ansiosta pinta kestää normaalia enemmän kulutusta, kosteutta ja kemikaaleja.

Lundia Fuuga valmistetaan Suomessa. Moduulit toimitetaan koottuna. Jalat tulee kiinnittää itse. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? Haluaisitko erilaiset jalat kokonaisuuteen?

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme. 

 

Senkin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 92 cm, leveys 192 cm ja syvyys 35 cm.

Ovet ja liukulaatikot avautuvat painamalla, jonka vuoksi kaluste ei tarvitse vetimiä. Lundia Fuugan laatikoiden kantavuus on max 10 kg/laatikko. 

Fuuga-sarja on kovaa ja kestävää MDF-materiaalia.

More Information
SKU B671
Height (cm) 92
Depth 34
Width 192 cm
Content 0
Myyntierä PKT