Kalenterikarju x Classic rottinkikokonaisuus

€5,467.00
Delivery time approx. 3-4 week, the product goes into the production
SKU
A5764
tai alk. €205.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €5,467.00

Please leave this window open for the duration of configuration
Rottinkikokonaisuuden kokonaismitat ovat 228 cm korkea, 164,5cm leveä ja 32 cm syvä.

Lundia x Kalenterikarju, Mikko

"Toiveena oli rauhoittaa olkkaria tilana ja muokata vanha kirjahylly samalla lapsiperheelle sopivaksi säilytyskokonaisuudeksi, jonne voi myös laittaa vaikkapa leluja, käsitöitä ja koruja. Lundia Classicin henkeen kuuluu pitkäikäisyys ja muunneltavuus, ja Lundian suunnittelupalvelun ammattilaiset ratkaisivatkin visaiset pulmamme jälleen mallikkaasti. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen! " - Mikko

 

Tämä ihastuttava Classic rottinkikokonaisuus muodostuu kahdesta 80 cm leveästä hyllyjaksosta. Alaosassa koreilevat ilmavat rottinkitäyteovet, keskellä kaksi kätevää vetolaatikkoa ja yläosassa kalusteen kruunaa lasitäyteovet, jossa kirjat pääsevät oikeuksiinsa. Messinkiset L-vetimet viimeistelevät tämän kauniin kokonaisuuden.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Rottinkitäyte oveen valmistetaan lähellä Riihimäellä, ja sitä työstävät meille tutut puusepät. 

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

 

Rottinkikokonaisuuden tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 228cm, leveys 164,5 cm ja syvyys 32 cm.

Runko on valkolakattua mäntyä.

Kokonaisuudessa on käytetty 100x40cm lasitäyteovia, valkoisia rottinkitäyteovia ja valkolakatusta männystä tehtyjä liukulaatikoita Soft-close ominaisuudella. Kokonaisuus on viimeistelty ihanilla messinkisillä L-vetimillä. 

Rottinkiovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta.

More Information
SKU A5764
Height (cm) 228
Depth 32
Width 164,5
Content 0
Myyntierä PKT