Vitriinikaappi Lundia x Vilma P

€3,903.00
Delivery time approx. 3-4 week, the product goes into the production
SKU
A5955
tai alk. €147.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €3,903.00

Please leave this window open for the duration of configuration

Lundia x Vilma P

"Siinä se on, täydellinen kirjahylly! Toisaalta me haaveiltiin matalasta rottinkisesta kaapista, toisaalta korkeasta lasivitriinistä. En olisi itse keksinyt yhdistää meidän kaikkia toiveita näin yhdeksi, joten en voi kuin suositella Lundian suunnittelupalvelua! Oon tästä ihan fiiliksissä.  En itse ollut aiemmin tajunnut, miten helposti tuotteita voi räätälöidä tilojen ja tarpeiden mukaan! Suunnittelupalvelu on kaikille asiakkaille maksuton eikä velvoita ostopäätökseen." - Vilma

 

Classic vitriinikaappi koostuu kahdesta 80 cm leveästä osiosta. Kokonaisuudessa on ylhäällä ajattomat lasitäyteovet ja alaosassa taas ilmavat ja tunnelmalliset rottinkiovet, jotka kätkevät taakseen oivan säilytystilan tavaroille, joita ei halua näkyville. Ovet viimeistelevät kauniit messinkiset L-vetimet. 148 cm korkeaseen kokonaisuuteen mahtuu myös kätevästi kauniita koriste- ja sisustusesineitä sekä kasveja kaapin päälle. 

Tuote toimitetaan osissa. Lundia Classic valmistetaan Suomessa hitaasti kasvavasta kotimaisesti männystä.

Rottinkitäyte oveen valmistetaan lähellä Riihimäellä, ja sitä työstävät meille tutut puusepät.

 

Vitriinikaapin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat149 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 32,5 cm syvä.

Runko on luonnonväristä kirkaslakattua mäntyä.

Rottinkiovien ja lasitäyteovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. Ovissa on Soft-close toimintoa (sulkeutuvat hitaasti) ja ovet viimeistelevät ihanat messinkiset L-vetimet. 

More Information
SKU A5955
Height (cm) 149
Depth 32.5
Width 164,5
Content 0
Myyntierä PKT