Jutta x Mustalakattu Classic hyllykkö

€1,155.00
Delivery time approx. 1-2 week, the product goes into the production
SKU
A5756
tai alk. €45.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €1,155.00

Please leave this window open for the duration of configuration
Hyllykön mitat ovat 78 cm korkea, 165,5 cm leveä ja 32 cm syvä.

Lundia x Jutta Tanninen

"Lundian tuotteet ovat kulkeneet mukanani jo neljässä täysin erilaisessa kodissa. Rakastan niiden muunneltavuutta ja ajatonta ilmettä. Isommasta asunnosta pienempään muuttaessamme annoin osan Lundia kalusteistani myös sisaruksille hoitoon, mutta yhdestä en luovu! Se on musta Classic-hylly, jota muuntelen aina tarpeen mukaan" - Jutta

 

Tämä upea Classic hyllykkö muodostuu kahdesta 80cm leveästä hyllyjaksosta ja 78cm korkeista tikkaista. Hyllykössä on yläosassa kaksi mustaa värilaatikkoa, jotka ovat käteviä tavaroiden säilytykseen. Alimman hyllytason asettelu tavallista korkeammalle tuo ilmavuutta ja persoonallisuutta kalusteeseen. Hyllykön päällyosa on hyödynnetty mainiosti kauniilla viherkasveilla ja tunnelmallisilla sisustusesineillä. Hyllykkö sopii hyvin vaikkapa eteiseen, käytävätilaan, lastenhuoneeseen tai pieneksi kirjahyllyksi, jota voi tarpeen mukaan muokata ja kasvattaa. Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä syntyy aina tilaan ja tarpeeseen sopiva kaluste. 

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. 

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

 

Kokonaisuuden tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 78cm, leveys 164,5 cm ja syvyys 32 cm.

Runko on mustalakattua mäntyä.

Laatikot ovat mustia mdf-värilaatikoita kätevällä Tipmatic toiminnolla, ne avautuvat painamalla, jonka vuoksi kaluste ei tarvitse vetimiä.

Musta tukiristikko tukee kokonaisuutta. 

More Information
SKU A5756
Height (cm) 78
Depth 32
Width 164,5
Content 0
Myyntierä PKT