Susanna Vento x valkolakattu kirjahylly

€4,060.00
Delivery time approx. 3-4 week, the product goes into the production
SKU
A5768
tai alk. €153.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €4,060.00

Please leave this window open for the duration of configuration

Lundia x Susanna Vento

"Meillä on uusi kirjahylly! Seinästä seinään, lattiasta kattoon. Ja se yli oven menevä unelma. Kirjat, levyt ja lehdet ovat tietysti etusijalla, mutta jätti-iso televisiokin upposi kätevästi kokonaisuuteen. Makuuhuoneen ovet aukeavat huoneen puolelle. Niinpä kirjahylly suunniteltiin siten, että oville jää avautumistilaa. Syvyyttäkin on vain tarvittava 30 cm. Valkolakattu puu sulautuu seinään ja hylly osaksi huonetta." - Susanna

 

Tämä upea koko seinän peittävä Classic kirjahylly muodostuu kolmesta hyllyjaksosta ja ylivedosta. Hyllyjaksot ovat leveydeltään 40cm, 50cm ja 80cm. Kokonaisuudessa on jopa yli neljä metriä tilaa kirjoille, tv:lle ja muille kodin rakkaille koriste-esineille. 

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. 

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla. Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

 

Kirjahyllyn tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 248cm, leveys 436,5 cm ja syvyys 30,2 cm.

Runko on valkolakattua mäntyä.

Kokonaisuudessa on kaksi valkoista tukiristikkoa. Yliveto kiinnitetään seinäkannakkeiden avulla. Suosittelemme ylivetoon etulistaa, jotta kaluste on  viimeistelty. 

More Information
SKU A5768
Height (cm) 248
Depth 30,2
Width 436,5
Content 0
Myyntierä PKT