Senkki rottinkiovilla

As low as €2,736.00
Delivery time approx. 3-4 week, the product goes into the production
Only %1 left
SKU
Senkki rottinkiovilla
tai alk. €104.95 / kk

Please leave this window open for the duration of configuration
Korkeus 79 cm, leveys 164,5 cm, syvyys 32 cm

Lundia x Elisa Koskinen

"Tää Lundian uusi rottinkimallisto on aivan ihana. Lundien osien tuotanto on Suomessa ja sekin on musta super fiksua, että noita rottinkiovia saa ostaa yksittäin. Eli jos sulla on kotona vanhaa Lundiaa ja haluut siihen vaan ovet, se onnistuu Tää näyttää meillä siltä, että se olis ollut tossa aina, asettui heti kodiksi." - Elisa

 

Classic rottinkikaappi koostuu kahdesta 80 cm leveästä osiosta. Senkki rottinkiovilla on oiva valinta pitämään tavarat järjestyksessä ja se sopii mihin vain kodin tilaan. Kaapissa on neljä kaunista rottinkitäyteovea. Mukana tulee neljä nuppivedintä. Ovet sulkeutuvat vaimeasti sulkeutumismekanismin avulla. Ovien takaa löytyy yksi hyllytaso, jonne voi asetella kodin kirjat tai astiat. Kaapissa on vanerinen takalevy. Rottinkiovet ovat tällä hetkellä trendikkäät, mutta samalla niin ajattomat.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Rottinkiovi valmistetaan Riihimäellä ja viimeistellään Lundian logistiikassa Hausjärvellä.

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme.

 

Senkin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 79 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 32 cm syvä.

Runko on vapaasti kasvanutta mäntyä. Kokonaisuus saatavilla ruskealakattuna, valkolakattuna, mustalakattuna ja luonnonvärisenä. 

Rottinkiovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. 

More Information
SKU Senkki rottinkiovilla
Height (cm) 78
Depth 32
Width 166 cm
Content 0