Sini Liikala x rottinkikaappi

€4,288.00
Delivery time approx. 3-4 week, the product goes into the production
SKU
A5867
tai alk. €161.95 / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: €4,288.00

Please leave this window open for the duration of configuration

Lundia x Sini Liikala

"Ihanaakin ihanampi Classic- rottinkikaappi! Nyt tv-tila täydentyi tällä 40cm syvällä mustalla Classic-kokonaisuudella ja ihan kuin tämä olisi tähän tehty vai mitä? Se sopii mielestäni ihan täydellisesti tähän meidän tv-tilaan ja mustien ikkunankarmien kanssa luo edellistä seinällä olevaa hyllyä harmonisemman kokonaisuuden." - Sini

 

Classic rottinkisenkki koostuu kolmesta 80 cm leveästä osiosta. Senkki rottinkiovilla on oiva valinta pitämään tavarat järjestyksessä ja se sopii mihin vain kodin tilaan. Kaapissa on kuusi kaunista rottinkitäyteovea, joissa on ihanat messinkiset nuppivetimet, jotka viimeistelevät kalusteen ilmeen. Ovien takaa löytyy kaksi hyllytasoa, jonne voi asetella kaikki dvd-levyt, pelit ja muut elektroniikkalaitteet. Kaapissa on vanerinen takalevy. Rottinkiovet ovat tällä hetkellä trendikkäät, mutta samalla niin ajattomat.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Rottinkiovi valmistetaan Riihimäellä ja viimeistellään Lundian logistiikassa Hausjärvellä.

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

Senkin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 79cm korkea, 245,1cm leveä ja 42,5cm syvä.

Runko on mustalakattua mäntyä.

Rottinkiovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. 

More Information
SKU A5867
Height (cm) 78
Depth 42,5
Width 245,1
Content 0
Myyntierä PKT