Hyllyt ovilla

Items 1-12 of 20

Set Descending Direction
  1. Kaappi rottinkiovilla, korkea 208 cm
    Kaappi rottinkiovilla, korkea 208 cm
    As low as €2,045.00
  2. Kaappi kahdella rottinkiovella
    Kaappi kahdella rottinkiovella
    As low as €1,731.00
Page
per page
Lundia kirjahylly ovillaLundia kirjahylly ovilla

Lundia hyllyt ovilla

Lundia kirjahylly elää kanssasi. Classic on tehty kotimaisesta täyspuusta ja on muokattavissa loputtomiin. Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun. 

Lundia Classic kirjahylly rakentuu tikkaista ja tasoista. Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Lisäämällä ovet Lundia hyllyyn saat aivan uuden ilmeen kalusteelle

Löydät meiltä tyylikkäät ja käytännölliset ratkaisut kotisi säilytystarpeisiin. Ovia vaihtamalla saat aina vaan uuden ilmeen kalusteeseesi. Lasiovinen vitriini muuttuu helposti vaikka vaatekaapiksi kun ovet vaihdetaan umpinaisiksi ja hyllytasot vaatetangoksi ja laatikoiksi. Pienten lasten huoneen lelukaappi saa ehkä kokea kovia, joten uusimalla ovet ja lisäämällä ulkonevan tason, koululainen saa uudenveroisen työpisteen. Lundian hyllyillä rakennat myös uniikin keittiön täysin mittojen mukaan. Kauniit astiat voi jättää avohyllyille ja muut keittiövälineet piilotetaan kaapinovien taakse. Muistathan, että kaikki uudetkin ovet käyvät myös vanhoihin Lundia Classic -tikkaisiin eli saat täysin uuden kalusteen vain lisäämällä ovet!

Lisäämällä hyllyyn ovet luot harmonisuutta kotiin, kun tavarat, jotka haluat pois silmien edestä ovat suojassa ovien takana. Tutustu Lundian ovivalikoimaan ja valitse juuri sinun kotiisi ja sisustustyyliisi sopivat ovet. Jos haluat pelkistetyt ja modernin ilmeen, peittomaalatut mdf-ovet ilman vetimiä ovat mainio ratkaisu. Jos haluat taas tunnelmaa ja ilmavuutta kalusteeseen valitse esimerkiksi kauniit, suomalaisia käsityöjuuria kumartavat rottinkiset ovet. Vetimillä luot viimeisen silauksen kalusteeseen, tutustu täältä ihastuttaviin vedin vaihtoehtoihin

 

Panosta suomalaiseen puuhun

Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Käytämme vain puuta ekologisesti kestävistä metsistä. 

Ostamalla Lundian puuhyllyn saat paitsi laadukkaan säilytysjärjestelmän, mutta teet myös pitkäaikaisen hyvän teon, joka kestää myös seuraaville sukupolville. Eettinen puuhylly on hyvä valinta, sinun ja luonnon kannalta. Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa suomalaista kodinhenkeä.