Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

VARAA AIKA SUUNNITTELUPALVELUUN

Kun haaveilet uusista Lundia-kalusteista, mutta et ole varma mikä ratkaisu sopisi parhaiten, varaa maksuton suunnittelukäynti omaan kotiisi! Kotikäyntipalvelu mahdollistaa tilaan sopivan, yksilöllisen kalustesuunnittelun. Tapaamisessa keskustellaan tilankäytöstä ja säilytystarpeista, kartoitetaan haluttu tyylisuunta ja mitataan tila. Alustavien luonnosten perusteella suunnittelemme kalustevaihtoehtoja, joista viimeistellään asiakkaan kanssa mieluisin kokonaisuus.

Sisustusammattilaisemme on sinuun yhteydessä ja tiedustelee toiveita ja tarpeita ja palaa sinulle suunnitelmien kera sähköpostitse.

Suunnittelemme myös etänä, eli palvelua voi hyödyntää muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla. Etäsuunnittelussa meille voi lähettää kohteen tai toivotun kalusteen maksimimitat sekä erityiset toiveet kalusteen tarpeisiin. Haluatko, että kalusteessa on ovia ja laatikoita vai olisiko kaluste avoin avohyllykkö?

 

Oli kohde iso, pieni tai mitä vain siltä väliltä, autamme mielellämme Lundian kalusteiden suunnittelussa sekä vanhojen kalusteiden päivittämisessä tähän päivään.