Kirjahyllyt ja hyllyt

Tuotteet 1-12 / 45

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Lundia Classic perushylly
    Lundia Classic perushylly
    Alkaen 772,00 €
Sivu
per sivu
Lundia KirjahyllytLundia Kirjahyllyt

Kirjahyllyt ja hyllyköt

Lundia kirjahylly elää kanssasi. Classic on tehty kotimaisesta täyspuusta ja on muokattavissa loputtomiin. Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun. 

Lundia Classic kirjahylly rakentuu tikkaista ja tasoista. Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Lundia kirjahylly muuntautuu aina uusiin tarpeisiin 

Kirjahylly kuuluu jokaiseen kotiin ja sen tarkoitus voi vaihdella elämäntilanteiden mukaan. Lundia Classic on muokattavissa miltei loputtomiin. Classic-kirjahyllyissä yhdistyy käytännöllisyys, suomalainen puu ja ajaton muotoilu.

Hylly voi olla niin ovilla tai liukulaatikoilla varustettu kuin myös avohyllykkö. Yksinkertaisesta ja toimivasta avohyllystä on helppo aloittaa, sillä hyllyä voi myöhemmin laajentaa ja varustella vaikka kaapinovilla ja laatikoilla. Avohylly on oiva ratkaisu moneen erilaiseen tilaan, kuten kirjahyllyksi, jossa kirjat saavat koreilla esillä ja inspiroida sinua päivittäin. Keittiön erilaisiin säilytystarpeisiin kuten astioille tai vaikka lastenhuoneeseen leluhyllyksi. Hyllyä saa helposti muutettua korkeammaksi tikkaita vaihtamalla tai levennettyä lisätikkaalla ja hyllyillä.

Monipuoliset lisäosat, kuten ovet ja laatikot muuttavat tutun kalusteen kädenkäänteessä aivan uudenlaiseksi. Lisäämällä liukulaatikoita voit piilottaa arkipäiväiset esineet silmien ulottuvilta ja avohyllyille asetella kodin rakkaimmat sisustusesineet ja viherkasvit. Lisäämällä tai vaihtamalla ovia saat aina vain uuden ilmeen kalusteeseesi. Muistathan myös, että kaikki uudetkin ovet käyvät vanhoihin Lundia Classic-tikkaisiin, eli saat uuden kalusteen vain lisäämällä ovet!

 

Panosta suomalaiseen puuhun

Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Käytämme vain puuta ekologisesti kestävistä metsistä. 

Ostamalla Lundian puuhyllyn saat paitsi laadukkaan säilytysjärjestelmän, mutta teet myös pitkäaikaisen hyvän teon, joka kestää myös seuraaville sukupolville. Eettinen puuhylly on hyvä valinta, sinun ja luonnon kannalta. Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa suomalaista kodinhenkeä.