Rottinkimallisto

Tuotteet 1-12 / 19

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Rottinkitäyteovi
  Rottinkitäyteovi
  Alkaen 363,00 €
 2. Vitriinikaappi rottinkiovilla
  Vitriinikaappi rottinkiovilla
  Alkaen 2 433,00 €
 3. Kaappi rottinkiovilla, korkea 208 cm
  Kaappi rottinkiovilla, korkea 208 cm
  Alkaen 2 045,00 €
 4. Kaappi neljällä rottinkiovella
  Kaappi neljällä rottinkiovella
  Alkaen 2 577,00 €
 5. Senkki rottinkiovilla
  Senkki rottinkiovilla
  Alkaen 2 663,00 €
 6. Kaappi rottinkiovilla
  Kaappi rottinkiovilla
  Alkaen 1 718,00 €
 7. Tv-taso rottinkiovilla
  Tv-taso rottinkiovilla
  Alkaen 2 382,00 €
 8. Kaappi kahdella rottinkiovella
  Kaappi kahdella rottinkiovella
  Alkaen 1 731,00 €
Sivu
per sivu
Lundia rottinkikalusteetLundia rottinkikalusteet

Rottinkikaapit ja -vitriinit

Lundia kirjahylly elää kanssasi. Classic on tehty kotimaisesta täyspuusta ja on muokattavissa loputtomiin. Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun. 

Lundia Classic kirjahylly rakentuu tikkaista ja tasoista. Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Ekologinen rottinkihylly on luotu kestämään

Rottinki on kestävänä luonnomateriaalina myös ekologinen. Hyvin hoidetut rottinkikalusteet kestävät käytössä jopa vuosikymmeniä.

Rottinki on materiaalina nopeakasvuinen ja se uusiutuu 5–7 kertaa vuodessa. Rottinkipalmu tuottaa 35 % enemmän happea kuin puut, ollen tärkeä ilmanpuhdistaja. Koska rottinki on köynnöstävä palmukasvi, se tarvitsee kasvaakseen muita puita ympärilleen. Jotta rottinki voi kasvaa tulevaisuudessakin, ei haittaavia hakkuita sademetsissä voida jatkaa. 

Lue lisää täältä rottinkikalusteen huollosta.

 

Rottinkikaappi, TV-taso, vitriini tai senkki 

Rottinkikaluste muokkautuu tarpeiden mukaan. Rottinkiovet piilottavat tavarat suojiinsa, mutta ovat silti kevyt ja ilmavat. Kun valitset rottinkiovilla varustetun Lundian kaapin, vitriinin, TV-tason tai kirjasäilytysratkaisun, saat käyttöösi huonekalun, joka ei ole kertakäyttöinen, vaan kasvaa kanssasi vuosien varrella. Valitse Lundian TV-taso, vitriini tai kaappi, ja tuo kotiisi ajatonta tyylikkyyttä, toiminnallisuutta ja kestävyyttä.

Rottinkikaappi keittiössä säilöö astiat ja tarjoilukulhot. Rottinkiovilla varustettu tv-taso sulkee oviensa taakse mahdolliset pelilaitteet ja muut elektroniset laitteistot. Kaukosäädin toimii ovien läpi, jolloin laitteet ovat helppokäyttöisiä. Rottinkikalusteet sopivat mainiosti myös lastenhuoneeseen, jolloin ovien taakse saa piilotettua kirjavimmat lelut ja kirjat. Ovet ovat kevyet lasten availla. Rottinkikaappi tuo makuuhuoneeseen lempeän tunnelman. Rottingin sävy on maanläheinen ja lämpöinen.

Rottinkisenkki toimii mainiosti apupöytänä ja senkin päälle saa tehtyä asetelmat kauneimmista esineistä sekä taulut nojaamaan seinää vasten. Kaapistot mukautuvat tarpeisiin ja hyllytasoja lisäämällä tai poistamalla, saa yksilöllisen kalusteen omiin tarpeisiin.