Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

LP-levyhyllyt

LP-LEVYHYLLYT

LP-levyjen keräily on intohimo monille musiikin ystäville. Niiden säilyttäminen ja esittäminen asianmukaisesti on tärkeää, siksi muokattava ja ennen kaikkea kestävä Classic hylly on erinomainen säilytysratkaisu juuri tähän tarkoitukseen. 

Avohylly on helppo koota ja sitä voi vaivatta muokata leveämmäksi eri elämäntilanteissa. Ostamalla uuden tikkaan ja hyllytasot, saat huonekalusta leveämmän ja juuri omiin tarpeisiin sopivan. Hyllytasot kestävät suuren määrän painoa, mikä on tärkeä kriteeri hyllyn valinnassa jos sinulta löytyy suuri levykokoelma. 

Tuotteet 1-12 / 18

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

LP-levyhyllyt

LP-levyjen keräily on intohimo monille musiikin ystäville. Niiden säilyttäminen ja esittäminen asianmukaisesti on tärkeää, siksi muokattava ja ennen kaikkea kestävä Classic -hylly on
erinomainen säilytysratkaisu juuri tähän tarkoitukseen. Jotta vinyylilevyt saavat arvokkuutensa mukaisen säilytystelineen, on Lundian Classic - malliston avohyllyt täydellinen vaihtoehto vinyylilevytelineeksi. Hylly on helppo koota ja sitä voi vaivatta muokata leveämmäksi eri elämäntilanteissa. Ostamalla uuden tikkaan ja hyllytasot, saat huonekalusta leveämmän ja juuri omiin tarpeisiin sopivan.

 

Lundian hylly sopii vinyylilevyjen säilytykseen 

Lundian vinyylilevytelineitä on erilaisia malleja ja kokoja, ja voit sijoittaa hyllyn joko seinälle kiinnitettäväksi tai lattialle seisomaan tai makaamaan. LP-levyhyllyissä levyt pysyvät pystyasennossa, mikä helpottaa niiden selaamista ja valitsemista. Lisäksi Lundian LP- levyhylly on muokattavissa ja muunneltavissa juuri omaan tarpeeseen. Ostamalla uuden tikkaan ja hyllytasot, saat huonekalusta leveämmän ja juuri omiin tarpeisiin sopivan ja tarvittaessa lisäkalusteilla voit sijoittaa hyllyyn vaikka muitakin tarvikkeita.

LP-hyllyn pitää kestää painoa

Tärkeä kriteeri hyllyn valinnassa on myös se, miten hyvin ne kestävät painoa. Lundian hyllytasot kestävät suuren määrän painoa, mikä on tärkeää, jos sinulta löytyy suuri levykokoelma.

LP-hylly jakolevyillä

Lundia Classic avohylly on erinomainen ratkaisu LP-levyjen säilytykseen. Kalusteessa on runsaasti tilaa levyille, ja voitkin itse määrittää kuinka monta jakolevyä hyllyyn tulee tarpeidesi mukaisesti. Jakolevyt tuovat hyllyyn hyvän ryhmityksen ja ne toimivat myös kiinteänä tukena LP-levyille. Kalusteen viimeistelee hyllyn päällä oleva kansitaso sekä hyllyn alaosassa oleva etulista, jotka luovat yhtenäisen ilmeen. Kalusteeseen voi myös lisätä vaikka ovet, jos haluaa hyllyn sisällön piiloon silmiltä.

Musta, puunvärinen, valkoinen vai ruskea LP-hylly?

Lundian täyspuiset avohyllyt ovat Lundia Classic -mallistoa. Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Lundia Classic - LP-hylly löytyy eri värisävyissä, kuten luonnonvärisenä, valkolakattuna, mustalakattuna ja ruskealakattuna, joista voit valita oman suosikkisi. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle. Lundia Classicia voit muokata ja muuttaa miltei loputtomiin.

 

Kotimainen muotoilu

Lundian hylly ei kulu muuntelusta vaan kestää aikaa – ja kestävyys on eettisen sisustamisen avainasia. Ostamalla Lundian LP-hyllyn tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteemme valmistetaan eettisesti ja kotimaisuusprosenttimme on lähes 95 % ja olemme matkalla täyteen sataan.