Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

Lastenhuoneen kalusteet

Tuotteet 1-12 / 36

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Classic avohylly, 54 cm leveä, luonnonväri tai valkolakattu, useita korkeuksia
    Classic avohylly, 54 cm leveä, luonnonväri tai valkolakattu, useita korkeuksia
    Alkaen 430,00 €
  2. Classic avohylly, 84 cm leveä, luonnonväri tai valkolakka, useita korkeuksia
    Classic avohylly, 84 cm leveä, luonnonväri tai valkolakka, useita korkeuksia
    Alkaen 427,00 €
Sivu
per sivu

Lastenhuoneen sisustus

Astu sisään Lundian suomalaisen muotoilun maailmaan, joka yhdistää toiminnallisuuden ja laadukkaat materiaalit ainutlaatuisella tavalla.

Lastenhuoneen kalusteet

Lastenhuone on paikka, jossa seikkaillaan ja unelmoidaan. Monipuoliset Lundian ratkaisut sopivat paremmin kuin hyvin myös lastenhuoneeseen. Parasta on, että kokonaisuudet voivat kulkea lapsen mukana jopa hänen ensimmäiseen omaan kotiinsa asti. Kestävät materiaalit ja turvalliset rakenteet takaavat, että hyllyt kestävät leikkien ja seikkailujen tuoman vilinän.

Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa pohjoismaalaista ja skandinaavista kodinhenkeä ja sopii myös kodin lastenhuoneen sisustamiseen, unohtamatta käytännöllisyyttä. 

 

Hylly on lastenhuoneen säilytysratkaisu

Lundia tuotteet ovat tehty kestämään aikaa ja kulutusta, ja ovat siten oiva valinta myös lapsiperheelle. Lastenhuoneessa on paljon erilaista säilytystilan tarvetta ja Lundian hyllyt soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten lelujen säilyttämiseen leikkien välissä, vaatekaapiksi tai lasten kirjahyllynä. Lundian hyllyt ovat räätälöitävissä monin eri tavoin, joten ne sopivat niin pieneen kuin suureen lastenhuoneeseen.

 

Fuuga -mallisto

Fuuga valmistetaan Järvelässä ja viimeistellään Lundian Hausjärven logistiikassa ja moduulit toimitetaankin valmiiksi koottuna. Lundia Fuuga –sarjan runko on kestävää MDF-materiaalia. Luo Fuuga -hyllystä tai -kaappikokonaisuudesta sekä moduuleista lastenhuoneen kaunis ja käytännöllinen kirjahylly, lelujen säilytystila tai vaikkapa laatikosto vaatesäilytykseen.

Fuuga -mallistosta löytyy kolme eri värivaihtoehtoa: Lundia Fuuga Cashmeren murrettu, hiekkaan taittava sävy tuo sisustukseen pehmeää soinnikkuutta ja hillittyä laatua. Mattamustan Fuugan silkkinen pinta on helppohoitoinen ja sormenjälkiä hylkivä. Valkoinen peittomaalattu ja puolihimmeä pinta on aina ajaton valinta.

Classic -mallisto

Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää läpi vuosien. Lundia Classicia voit muokata ja muuttaa miltei loputtomiin. Lundia Classic löytyy eri värisävyissä, kuten luonnonvärisenä, valkolakattuna, mustalakattuna ja ruskealakattuna, joista voit valita mieluisen.

Lasten rakkaimmat lelut, esineet ja taideteokset voi laittaa esille esimerkiksi Classic avohyllyyn. Lisäämällä ulkonevan tason avohyllyyn, voit helposti muuttaa sen työpisteeksi, jolloin Classic -hylly rakentuu uniikiksi koulupisteeksi lapselle. Hylly on helposti muokattavissa ja kasvaa lapsen tarpeiden mukana. Ulkoneva taso sopii 30-syvään hyllyyn tuoden siihen lisäsyvyyttä ja lapsen kasvaessa tason korkeutta voi säädellä helposti.

Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu, miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta.

 

Kotimainen muotoilu

Kaluste ei kulu muuntelusta vaan kestää aikaa – ja kestävyys on eettisen sisustamisen avainasia. Ostamalla Lundian kalusteen, tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteemme valmistetaan eettisesti ja kotimaisuusprosenttimme on lähes 95 % ja olemme matkalla täyteen sataan.