Vitriinit

Tuotteet 1-12 / 27

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Classic -vitriini, aaltolasi- ja vaneritäyteoville (luonnonväri, valko-, musta- ja ruskealakattu)
    Classic -vitriini, aaltolasi- ja vaneritäyteoville (luonnonväri, valko-, musta- ja ruskealakattu)
    Alkaen 2 284,00 €
  2. Classic -vitriini, lasi- ja vaneritäyteovilla (luonnonväri, valko-, musta- ja ruskealakattu)
    Classic -vitriini, lasi- ja vaneritäyteovilla (luonnonväri, valko-, musta- ja ruskealakattu)
    Alkaen 2 064,00 €
Sivu
per sivu
Lundia vitriiniLundia vitriini

Vitriinit, lasikaapit ja kaapit lasiovilla

Lundian tuotteet ovat muokattavia säilytysratkaisuja. Verkkokaupassamme on valikoima valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta näitä on mahdollista muokata toiveiden perusteella. Voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Lue lisää palvelusta ja varaa veloitukseton suunnitteluaika täältä! Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Fuuga-sarjamme osto-oppaan löydät täältä. 

Lundia kalusteen ilme muuttuu hetkessä hurmaavilla lasiovilla. Kaunis ja ajaton vitriini on monen kodin jalokivi, joka saa komeilla näkyvällä paikalla. Vitriiniin sopivat niin rakkaimmat sisustusesineet kuin kirjatkin.

Vitriini monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Vitriinit ovat monipuolisia kalusteita, jossa voi yhdistellä monia tarpeita. Ovien takana esineet pysyvät turvassa isoimmilta pölymääriltä. Lasiovien taakse voi kätkeä kauneimmat ja tärkeimmät esineet, jotka saavat näkyä ja aiheuttaa ihastelua päivittäin. Umpiovien taakse voi sijoittaa tärkeät, mutta piiloon sopivat tavarat ja esineet. Avohyllyillä on kätevä säilyttää tuotteita, jotka ovat käytössä usein. Viimeistelty kokonaisuus syntyy yhdistämällä vitriinin ilmeeseen sopivat vetimet.

Vitriinikaappi toimii myös täydellisenä kirjahyllynä kirjoillesi, antaen samalla mahdollisuuden näyttää kansien värit ja kirjojen selkämykset. 

Lundian monikäyttöiset vitriiniratkaisut sopivat olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai vaikka toimistoon. Voit sijoittaa sen seinän viereen tai käyttää huoneessa tilanjakana. Korkeammat kalusteet tulee aina kiinnittää seinään.

Vitriini muuhun sisustustyyliin sopivaksi

Lundian lasvitriinit ovat saatavilla eri värivaihtoehdoilla, jotta voit valita sen, joka parhaiten sopii olemassa olevaan sisustukseesi. Voit yhdistellä sen muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa saavuttaaksesi täydellisen tasapainon ja harmonian tilassasi.

Oli sisustustyylisi sitten perinteinen, minimalistinen, retro tai industriaali, tämä vitriini sopeutuu siihen saumattomasti ja tuo oman persoonallisen kosketuksensa tilaasi. 

Tutustu myös Lundian aaltolasimallistoon. Aaltolasi taittaa valoa, yhtä aikaa paljastaen ja peittäen. Katse sekä pysähtyy että virtaa läpi ovien.

Panosta suomalaiseen suunnitteluun ja työhön

Lundia Classic ja Fuuga -sarjat tehdään Suomessa. Classic-sarja on kotimaista massiivimäntyä ja Fuuga kestävää & kovaa MDF-materiaalia. Tuotteet toimitetaan osissa. Fuuga-sarjan moduulit ovat valmiiksi koottuja.