Kirjakaapit

KIRJAKAAPIT

Kirjakaappi on oiva ratkaisu jos haluat tilaan siistin ilmeen. Saat kirjat ja muut säilytystavarat kätevästi ovien ja laatikoiden taakse pois silmien edestä.  Avohyllyt, jotka ovat täynnä tavaraa voivat näyttää epäsiisteiltä, jos niitä ei pidä siistinä.

Kirjakaappi tarjoaa myös paremman suojan pölyltä ja likaantumiselta verrattuna avohyllyihin. Se voi olla erityisen hyödyllistä, jos sinulla on harvoin käytettyjä kirjoja tai esineitä, jotka haluat säilyttää puhtaina ja hyvässä kunnossa.

Kaappi on myös kätevä lastenhuoneeseen, jonka avulla yleisilmeen saa pidettyä siistinä ja tavarat järjestyksessä. 

Tuotteet 1-12 / 45

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Vitriinikaappi rottinkiovilla
  Vitriinikaappi rottinkiovilla
  Alkaen 2 433,00 €
 2. Kaappi rottinkiovilla, korkea 208 cm
  Kaappi rottinkiovilla, korkea 208 cm
  Alkaen 2 045,00 €
 3. Kaappi neljällä rottinkiovella
  Kaappi neljällä rottinkiovella
  Alkaen 2 577,00 €
 4. Kaappi rottinkiovilla
  Kaappi rottinkiovilla
  Alkaen 1 718,00 €
Sivu
per sivu

Kirjakaapit ja vitriinit

Kirjakaappi on oiva ratkaisu, jos haluat tilaan siistin ilmeen. Sekä senkit että pystykaapit ja - vitriinit ovat saatavilla eri tyyleissä, mikä tekee niistä sopivia monenlaiseen sisustukseen. Esimerkiksi perinteiset puusta valmistetut, luonnollisen sävyiset kirjakaapit tuovat lämpöä ja klassista eleganssia tilaan, kun taas modernit ja minimalistiset lasivitriinit lisäävät avoimuutta ja keveyttä sisustukseen.


Kirjakaappi säilytysratkaisuna

Saat kirjat ja muut säilytystavarat kätevästi ovien ja laatikoiden taakse pois silmien edestä. Avohyllyt, jotka ovat täynnä tavaraa, voivat näyttää epäsiisteiltä, jos ei käytä aikaa niiden järjestämiseen ja siistimiseen. Kirjakaappi tarjoaa myös paremman suojan pölyltä ja likaantumiselta verrattuna avohyllyihin. Se voi olla erityisen hyödyllistä, jos sinulla on harvoin käytettyjä kirjoja tai esineitä, jotka haluat säilyttää puhtaina ja hyvässä kunnossa. Kirjakaappi on myös kätevä lastenhuoneeseen, sillä sen avulla yleisilmeen saa pidettyä siistinä ja tavarat järjestyksessä. Lundian kirjakaapit ovat kotimaista kestävää muotoilua, ja materiaalina puu kestää hyvin tavaroiden painoa.


Kirjakaappi rottinkiovilla

Kaappiemme rottinkiovet tehdään Riihimäellä ja viimeistellään Hyvinkään logistiikassamme. Ilmavat ja tunnelmalliset lakatut rottinkiovet kätkevät taakseen oivan säilytystilan tavaroille,
joita ei halua näkyville. Rottinkiovet ovat tällä hetkellä trendikkäät, mutta samalla niin ajattomat, luoden kauniin luonnollista tunnelmaa tilaan.


Vitriini, eli kirjakaappi lasiovilla

Vitriiniksi kutsutaan kirjakaappia, jossa kaapin ovissa on lasia. Vitriini on monipuolinen sisustuselementti, joka tarjoaa sekä käytännöllisyyttä että visuaalista ilmettä sisustukseen. Lasin taakse saa säilöttyä itselleen arvokkaita esineitä, samalla kun ne saa nätisti näytille. Esimerkiksi keräilyesineet, kuten posliinit, lasiesineet tai koriste-esineet, voidaan järjestää ja esitellä huolellisesti vitriiniin, luoden mielenkiintoisen ja persoonallisen sisustuselementin. Vitriiniovien lasiksi voit valita perinteisen kauniit lasitäyteovet kirkas tai maitolasilla, kirkaslasiovet tai retrot ja kauniit aaltolasiset ovet. Aaltolasiovet voi asentaa raikastamaan vanhaa, olemassa olevaa Lundiaa tai ne voi poimia suoraan uuteen hyllytilaukseen.


Lundian kirjakaappeja löydät kahden eri malliston mukaisia: Lundia Classic ja Lundia Fuuga

Lundian mallistoista löydät paljon erilaisia kirjahyllyjä, joten löydät itsellesi oman suosikin. Valikoimistamme löydät matalat senkkimalliset sekä korkeat seisovat hyllyt, ja ovivaihtoehdoistamme löydät niin umpiovet, rottinkiset ovet ja lasiset ovet kirjahyllylle. Lundian design-ajatteluun kuuluu, että kalusteemme ovat muunneltavia myös jälkikäteen - voit hyvin lisätä esimerkiksi lasiovia tai hyllyköitä myöhemmin tarpeidesi mukaisesti.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Lundia Classicia saa mustana, valkoisena, ruskealakattuna sekä männyn omassa luonnollisessa sävyssä. Lundia Classic muokkautuu miltei loputtomiin. Se kasvaa tai kutistuu tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Lundia Fuuga –sarjan runko on kestävää MDF-materiaalia. Lundia Fuuga -moduulit
toimitetaan valmiiksi koottuina. Fuugan löydät sävyissä musta, valkoinen sekä beigenvivahteinen cashmere. Lundia Fuuga on halutessasi viileän pelkistetty tai kodikkaan tyylikäs. Laadukkaat pintamateriaalit houkuttelevat koskettamaan, ja yksilöllinen ilme viimeistellään vetimillä ja jaloilla.