ALENNUS VOIMASSA 11.3.2024 ASTI

Lundian Fredan myymälä on avoinna 5.4. klo 17 asti. Lauantaina 6.4. myymälämme on suljettu.

NYT LUNDIAN TUOTTEET NOPEALLA TOIMITUSAJALLA

Lundian Fredan myymälä on poikkeuksellisesti suljettuna la 20.4. Tervetuloa Lundian ja Finarten ystävämyynneille Hyvinkäälle! 

TV-tasot ja tv-pöydät

Tuotteet 1-12 / 39

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Tv-taso rottinkiovilla
    Tv-taso rottinkiovilla
    Alkaen 2 382,00 €
Sivu
per sivu
Lundia tv-tasoLundia tv-taso

Tv-tasot ja -pöydät

Suunnittele tv-taso tarpeiden mukaisesti

Lundian tuotteet ovat muokattavia säilytysratkaisuja. Verkkokaupassamme on valikoima valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta näitä on mahdollista muokata toiveiden perusteella. Voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Lue lisää palvelusta ja varaa veloitukseton suunnitteluaika täältä! Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Fuuga-sarjamme osto-oppaan löydät täältä

Voit myös suunnitella itse mediakalusteen Lundian suunnitteluohjelman avulla. Löydät suunnitteluohjelman täältä.

Miten valitsen sopivan tv-tason?

Tv-tason valinta kannattaa aloittaa television koon puntaroinnilla. Isompaan televisiohuoneeseen sopii leveämpi tv-taso ja pieneen kotiin sopivampi on kapea mediakaluste. Tv-taso voi olla myös laajempi säilytykseen soveltuva huonekalu. Television voi asetella myös seinälle, jolloin tasolle vapautuu enemmänkin säilytystilaa. Tason päälle voi tehdä asetelman maljakkoon kauden kauneimmista kukista ja pidemmälle tasolle mahtuu myös vaikkapa LP-levysoitin. Hyvä tv-tason korkeus on 40-78 cm. Tähän liittyen on myös hyvä huomioida katseluetäisyys ja sohvan korkeus. 

Lundian tv-tasoihin on mahdollista tehdä myös johtoreiät tai Classic-sarjan voi jättää ilman takalevyä, jolloin johdot saa kulkemaan ongelmitta kalusteen takana. 

Tv-tason tyyli kannattaa valita muun sisustuksen mukaisesti, jolloin se on pitkäikäinen. Lundialta löytyy monia eri tyylisiä vaihtoehtoja, jolloin se sopii osaksi monenlaista sisustusta. Fuuga on modernin tyylikäs ja ajaton kaluste. Classic sarjan puu tuo lämpöä sisustukseen.

Yhdistele laatikoita, ovia tai avotilaa 

Tv-tason suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon television koon lisäksi muut elektroniikkalaitteet. Onko television yhteydessä DVD-soitinta, kaiuttimia tai muita HIFI-laitteita? Halutaanko laitteet piiloon vai tuleeko laitteiden olla esillä? Tv-pöytään voi yhdistellä avoimia sekä umpinaisia osia. Laatikoihin saa kätkettyä mahdolliset DVD-levyt ja johtovarastot. Ovien taakse pelilaitteet ja soittimet. Kaiuttimille on varmasti hyvä löytää paikka tason päältä tai vierestä. 

Lundian Fuuga tv-tasoon voi valita jalat tai sokkelin. Korkeammat jalat luovat ilmavan ilmeen ja sokkeli taas maksimoi säilytystilan. 

Panosta suomalaiseen suunnitteluun ja työhön

Lundia Classic ja Fuuga -sarjat tehdään Suomessa. Classic-sarja on kotimaista massiivimäntyä ja Fuuga kestävää & kovaa MDF-materiaalia. Tuotteet toimitetaan osissa. Fuuga-sarjan moduulit ovat valmiiksi koottuja.