Lundia moments

Tuotteet 1-12 / 50

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Lundia Moments

Lundia uskoo aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Lundia Moments esittelee inspiroivia ja persoonallisia sisustusratkaisuja erilaisissa kodeissa. Kertakäyttöisyyden vastakohtana tarjoamme tuotteita, jotka kasvavat yhdessä ihmisen kanssa. Elämän tilanteet muuttuvat ja Lundia mukanasi, asunnosta ja elämäntilanteesta toiseen. Haluatko inspiroitua tai mietit sopivia sisustusratkaisuja kotiisi? Uppoudu ja vietä hetki Lundian ajattomien ja monipuolisten ratkaisujen maailmassa ja löydä oma Lundiasi

 

Suunnittelussa apuna Lundian veloitukseton suunnittelupalvelu

Lundian suunnittelupalvelu auttaa löytämään juuri oikeat ratkaisut omiin tarpeisiin. Sisustusammattilaisemme auttavat mielellään ratkaisemaan kodin sisustuspulmat hyödyntäen monipuolista tuotevalikoimaa tai ideoivat vanhan Lundia-hyllyn päivittämistä uusilla osilla. Ammattilaisemme auttavat suunnittelussa tilaan kuin tilaan, oli kyseessä sitten ahdas eteistila, lastenhuone tai suurempi yrityksen toimistotila

 

Hyödynnä ja olemassaolevaa Lundiaa

Mikä sen parempaa kuin hyödyntää jo olemassa olevia Lundia-osia. Onko sinulla jo esimerkiksi hyllyn runko entuudestaan, mutta mietit miten hyllyn tuunaisi uuteen uskoon tai eri käyttötarkoitukseen? Lundian Classic -osat sopivat keskenään edelleen. Kannustamme hyödyntämään vanhoja osia, näin kaluste saa uudelleen ja uudelleen eri ilmeen ja ympäristö myös kiittää. Yksi vaihtoehto on lisätä ovia ja laatikoit, näin teet kätevästi umpinäisen säilytysratkaisun tai vaikka kauniin vitriinin astioille. 

Muun muassa tässä upeassa koko seinän mittaisessa Classic säilytysratkaisussa Annan kotona on hyödynnetty vanhoja Lundia osia. Vanha Lundia avohylly tuunattiin käytännölliseksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi lisäämällä ovet, vetimet, vaatetankot, vaneriset taustalevyt sekä etulistat. Autamme enemmän kuin mielellämme hyödyntämään vanhoja Lundia-osia myös uutta kokonaisuutta tilattaessa. Laita meille sähköpostia verkkokauppa@lundia.fi ja kerro mitä osia sinulla on jo olemassa ja minkälaista päivitystä toivoisit kalusteelle.

 

Lundiaa monessa eri kodissa ja tilassa

Hanna Himangan kotona

Hannan kotoa löytyy Lundiaa monesta eri tilasta, moneen eri käyttötarkoitukseen, ihastu Hannan Lundia kalusteisiin täältä

Fuuga seinähylly tuo tilaan persoonallisuutta ja se toimii sisustuselementtinä jo sellaisenaan. Classic liinavaatekaappi on taas suunniteltu Hannan perheen tarpeisiin. Kaapissa yhdistyy kaunis mäntyinen runko ja magnolia-sävyiset laatikot ja ovet, luoden yhtenäisen ja pelkistetyn ilmeen.

Ruokailutilassa on taas yhdistetty herkullinen burgundin ja mustan sävy, jossa kolmioisainen musta Fuuga senkki korostaa värikkäiden esineiden kauneutta. Tukevan Classic työpöydän ääressä sujuu taas niin läksyjen kuin töidenkin teko niin suurilta kuin pieniltäkin perheenjäseniltä. 

 

Hannalle Lundia kalusteet tuovat merkitystä ja päivittäistä inspiraatiota – uusi työpöytä ei ole vain työtila, se on järjestyksen tyyssija, joka kutsuu luomaan ja unelmoimaan.

"Lundia kestää aikaa. Meille se tarkoittaa muunneltavuutta ja klassisia piirteitä joihin ei vuosienkaan jälkeen kyllästy. Meidän Lundiat on saanut nähdä elämää, äänekästä ja suurimmaksi osaksi onnellista meininkiä. Ja se tulee varmasti jatkamaan matkaansa lasten kanssa, se tekee mut onnelliseksi. Se että hektisessä arjessa on jotakin pysyvää." 


- Hanna, @himankahanna

Jasmin Hamidin kotona

Jasminin kotoa löytyy myös Lundiaa monesssa eri muodossa. Tutustu Jasminin kodin kalusteisiin täältä. Jasmin on valinnut kotiinsa sekä monikäyttöistä Classic-mallistoa että modernimpaa Fuugaa. 

 

Mäntyisen Classic työpisteen luonnonväriset hyllytasot ja valkolakattu runko yhdistyvät leikkisästi, kun ulkoneva taso toimii taas monipuolisena työskentelytilana. Valkoinen nosto-ovi piilottaa kätevästi paperit ja muut tarvikkeet, pitäen työtilan aina siistinä. 

Lastenhuoneessa koreilee ihastuttavan leikkisä Classic kirjahylly, joka sopii täydellisesti tilaan. Kauniin muotoilun lisäksi hylly toimii monipuolisena säilytysratkaisuna. Piilota tavarat vetolaatikoiden ja ovien taakse ja laita hyllyn päälle esille lasten suosikkileluja tai viherkasveja piristämään hyllyä.

 

Jasminin keittiöön on valikoitunut Fuuga Cashmere senkki tuomaan lisää säilytystilaa. Kaunis,harmoninen hiekan sävy on miltei täydellinen yhdistelmä Terrazzo kivikomposiittitason kanssa. HI-MACS taso, joka on erittäin kestävä valinta, viimeistelee hallitun, mutta persoonallisen kokonaisuuden. 

"Lundia kestää aikaa. Meille se tarkoittaa muunneltavuutta ja klassisia piirteitä joihin ei vuosienkaan jälkeen kyllästy. Meidän Lundiat on saanut nähdä elämää, äänekästä ja suurimmaksi osaksi onnellista meininkiä. Ja se tulee varmasti jatkamaan matkaansa lasten kanssa, se tekee mut onnelliseksi. Se että hektisessä arjessa on jotakin pysyvää." 


- Jasmin, @hamidjasmin