Rottinkiset kalusteet

Tuotteet 1-12 / 16

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Lundia Moments - Rottinkiset kalusteet

Rottinkikaluste muokkautuu tarpeiden mukaan. Rottinkiovet piilottavat tavarat suojiinsa, mutta ovat silti kevyt ja ilmavat. Kun valitset rottinkiovilla varustetun Lundian kaapin, vitriinin, TV-tason tai kirjasäilytysratkaisun, saat käyttöösi huonekalun, joka ei ole kertakäyttöinen, vaan kasvaa kanssasi vuosien varrella. Valitse Lundian TV-taso, vitriini tai kaappi, ja tuo kotiisi ajatonta tyylikkyyttä, toiminnallisuutta ja kestävyyttä.

 

Ekologinen rottinkihylly on luotu kestämään

Rottinki on kestävänä luonnomateriaalina myös ekologinen. Hyvin hoidetut rottinkikalusteet kestävät käytössä jopa vuosikymmeniä.

Rottinki on materiaalina nopeakasvuinen ja se uusiutuu 5–7 kertaa vuodessa. Rottinkipalmu tuottaa 35 % enemmän happea kuin puut, ollen tärkeä ilmanpuhdistaja. Koska rottinki on köynnöstävä palmukasvi, se tarvitsee kasvaakseen muita puita ympärilleen. Jotta rottinki voi kasvaa tulevaisuudessakin, ei haittaavia hakkuita sademetsissä voida jatkaa. 

Lue lisää täältä rottinkikalusteen huollosta.

 

Rottinki täydentää Lundian ajattomien designkalusteiden valikoimaa

Suomalaisia käsityöjuuria kumartava kevyen ilmava rottinki tuo kalusteeseen ajattoman tyylikkään ilmeen. Rottinkinen punos yhdistettynä puumateriaaliin tekee jokaisesta kalusteesta persoonallisen ja näyttävän. Osittain läpinäkyvä rottinkisäleikkö säilyttää hyllystön keveyden, piilottaen kuitenkin tavarat kainosti suojiinsa. Lundian filosofian ytimessä ovat pitkäikäisyys ja muunneltavuus, joten luonnollisesti uusia rottinkisia ovia voi yhdistää jo olemassa olevaan Lundia Classic -hyllyyn.