Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

Senkki rottinkiovilla

Alkaen 2 736,00 €
Toimitusaika 3-4 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
Vain %1 jäljellä
SKU
Senkki rottinkiovilla
tai alk. 104,95 € / kk

Jätä tuotteen selausikkuna auki muokkauksen ajaksi.

Ohje suunnitteluohjelman käyttöön täällä.

Korkeus 79 cm, leveys 164,5 cm, syvyys 32 cm

Tuote sisältää seinäkiinnityksen

Lundia x Elisa Koskinen

"Tää Lundian uusi rottinkimallisto on aivan ihana. Lundien osien tuotanto on Suomessa ja sekin on musta super fiksua, että noita rottinkiovia saa ostaa yksittäin. Eli jos sulla on kotona vanhaa Lundiaa ja haluut siihen vaan ovet, se onnistuu Tää näyttää meillä siltä, että se olis ollut tossa aina, asettui heti kodiksi." - Elisa

 

Classic rottinkikaappi koostuu kahdesta 80 cm leveästä osiosta. Senkki rottinkiovilla on oiva valinta pitämään tavarat järjestyksessä ja se sopii mihin vain kodin tilaan. Kaapissa on neljä kaunista rottinkitäyteovea. Mukana tulee neljä nuppivedintä. Ovet sulkeutuvat vaimeasti sulkeutumismekanismin avulla. Ovien takaa löytyy yksi hyllytaso, jonne voi asetella kodin kirjat tai astiat. Kaapissa on vanerinen takalevy. Rottinkiovet ovat tällä hetkellä trendikkäät, mutta samalla niin ajattomat.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Rottinkiovi valmistetaan Riihimäellä ja viimeistellään Lundian logistiikassa Hausjärvellä.

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme 

 

Senkin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 79 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 32 cm syvä.

Runko on ruskealakattua mäntyä.

Rottinkiovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. 

Lisätietoja
SKU Senkki rottinkiovilla
Korkeus (cm) 78
Syvyys 32
Leveys 166 cm
Content 0