Kirjoituspöydät ja työpisteet

Työpiste-kategoriastamme löydät laajan valikoiman muokattavia ja monikäyttöisiä huonekaluja, jotka sopivat täydellisesti niin kotitoimistoon kuin lastenhuoneeseenkin.

Voit helposti muokata ja mukauttaa kalusteita tarpeidesi mukaan, sillä ne kasvavat ja kehittyvät kanssasi. Olipa kyseessä sitten pieni työpiste lapselle tai täysimittainen työskentelyalue aikuiselle, voit luottaa siihen, että Lundia tarjoaa sinulle juuri oikean ratkaisun. Yksi Lundian kalusteiden ainutlaatuisista piirteistä on niiden monipuolisuus. Voit yhdistää työpisteen esimerkiksi kirjahyllyn osaksi, mikä tekee tilasta käytännöllisen ja tyylikkään samanaikaisesti. Näin säästät tilaa ja saat kaikki tarvitsemasi toiminnot yhdessä paketissa.

Lundian työpisteet ja työpöydät soveltuvat täydellisesti lapsille, sillä ne voi helposti muuttaa sopiviksi lapsen kasvaessa. Näin voit varmistaa, että työpiste kasvaa yhdessä lapsesi kanssa ja tarjoaa aina optimaalisen ergonomian ja toiminnallisuuden. Etätyöläisille Lundian työpisteet tarjoavat hienon ratkaisun. Voit piilottaa työnurkkauksesi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen tarpeen mukaan. Lundian tyylikkäät ja käytännölliset huonekalut sulautuvat saumattomasti kotisi sisustukseen ja auttavat sinua luomaan inspiroivan ja toimivan työympäristön missä tahansa kodin tilassa.

Tuotteet 1-12 / 19

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Classic työpiste ulkonevalla tasolla
  Classic työpiste ulkonevalla tasolla
  Alkaen 786,00 €
 2. Classic työpiste avohylly, 84 cm leveä
  Classic työpiste avohylly, 84 cm leveä
  Alkaen 648,00 €
 3. Classic työpiste, ulkonevataso, 104 cm leveä
  Classic työpiste, ulkonevataso, 104 cm leveä
  Alkaen 660,00 €
Sivu
per sivu

KIRJOITUSPÖYDÄT JA TYÖPISTEET 

Minkälainen on sinun unelmiesi työpiste?

Kaipaako työhuoneesi päivitystä?

Haluaisitko sijoittaa työpisteen kotiin?

Lundialta löydät ratkaisut monenlaisiin työhuoneen pulmiin. Verkkokaupassamme on valmiita kokonaisuuksia, mutta työpistettä on mahdollista muunnella toiveiden mukaisesti.

Läksynurkkaus muuntautuu myöhemmin vaikka nuoren opiskelijan työpisteeksi. Ulkonevan tason avulla on helppo mukauttaa työpöytä olohuoneen kirjahyllyyn. Työskentelytilan kaluste muuntautuu tarpeiden mukaisesti.