Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Kirjoituspöydät ja työpisteet

Tuotteet 1-12 / 20

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Classic työpiste, ulkonevataso, 104 cm leveä
  Classic työpiste, ulkonevataso, 104 cm leveä
  Alkaen 683,00 €
 2. Classic työpiste avohylly, 84 cm leveä
  Classic työpiste avohylly, 84 cm leveä
  Alkaen 671,00 €
 3. Classic työpiste ulkonevalla tasolla
  Classic työpiste ulkonevalla tasolla
  Alkaen 817,00 €
Sivu
per sivu
Lundia työpöytäLundia työpöytä

Lundia kirjoituspöydät ja työpisteet

Työpiste-kategoriastamme löydät laajan valikoiman muokattavia ja monikäyttöisiä huonekaluja, jotka sopivat täydellisesti niin kotitoimistoon kuin lastenhuoneeseenkin.

Voit helposti muokata ja mukauttaa kalusteita tarpeidesi mukaan, sillä ne kasvavat ja kehittyvät kanssasi. Olipa kyseessä sitten pieni työpiste lapselle tai täysimittainen työskentelyalue aikuiselle, voit luottaa siihen, että Lundia tarjoaa sinulle juuri oikean ratkaisun. Yksi Lundian kalusteiden ainutlaatuisista piirteistä on niiden monipuolisuus. Voit yhdistää työpisteen esimerkiksi kirjahyllyn osaksi, mikä tekee tilasta käytännöllisen ja tyylikkään samanaikaisesti. Näin säästät tilaa ja saat kaikki tarvitsemasi toiminnot yhdessä paketissa.

Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Leikkipiste lapselle tai koulupöytä kasvavalle nuorelle

Lundian työpisteet ja työpöydät soveltuvat täydellisesti lapsille, sillä ne voi helposti muuttaa sopiviksi lapsen kasvaessa. Näin voit varmistaa, että työpiste kasvaa yhdessä lapsesi kanssa ja tarjoaa aina optimaalisen ergonomian ja toiminnallisuuden. Läksynurkkaus muuntautuu myöhemmin vaikka nuoren opiskelijan työpisteeksi. Ulkonevan tason avulla on helppo mukauttaa työpöytä olohuoneen kirjahyllyyn. Työskentelytilan kaluste muuntautuu tarpeiden mukaisesti.

 

Lundian työpöytä muokkaantuu pieneenkin asuntoon  

Varsinkin pienessä asunnossa voi olla haastavaa löytää tarpeeksi tilaa toimivalle työpisteelle. Kuitenkin riippumatta asunnon koosta, tehokas ja käytännöllinen työskentelytila on tärkeä. Onneksi on olemassa monia käytännöllisiä ja luovia tapoja luoda toimiva työpiste pieneen tilaan. Tutustu Lundian vinkkeihin, jotka auttavat pienen asunnon omistajia luomaan inspiroivan työympäristön. 

Etätyöläisille Lundian työpisteet tarjoavat hienon ratkaisun. Voit piilottaa työnurkkauksesi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen tarpeen mukaan. Lundian tyylikkäät ja käytännölliset huonekalut sulautuvat saumattomasti kotisi sisustukseen ja auttavat sinua luomaan inspiroivan ja toimivan työympäristön missä tahansa kodin tilassa. Kotona työskentely voi olla sekä mukavaa että haastavaa. Joillekin ihmisille on avainasemassa se, että työpiste on piilotettu muusta kodin tilasta. Näin saat erotettua työ- ja vapaa-ajan toisistaan vaivattomasti. Annamme vinkkejä, miten voit luoda piilotetun työpisteen kotiisi, joka on käytännöllinen ja inspiroi työntekoon. Monet meistä luovatkin työtilan makuuhuoneeseen, jotta voivat yhdistää samassa huoneessa monta käyttötarkoitusta. Lue vinkit miten rakentaa toimiva työpiste makuuhuoneeseen

 

Panosta suomalaiseen puuhun

Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Käytämme vain puuta ekologisesti kestävistä metsistä. 

Ostamalla Lundian puuhyllyn saat paitsi laadukkaan säilytysjärjestelmän, mutta teet myös pitkäaikaisen hyvän teon, joka kestää myös seuraaville sukupolville. Eettinen puuhylly on hyvä valinta, sinun ja luonnon kannalta. Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa suomalaista kodinhenkeä.