Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

Seinähyllyt

SEINÄHYLLY

Nyt myynnissä Lundia Classicin asiakkaiden pitkään toivoma seinähylly. Classic-hyllyyn sopivia seinäkannattimia saa sekä mustana että valkoisena. Kannattimet sopivat Classicin 22 cm ja 30 cm syviin hyllytasoihin, joten seinähyllyn voi myös rakentaa kestävästi jo olemassa olevista hyllylevyistä. Isovanhempien vanhat hyllytasot saavat uuden elämän koreillen seinällä. 

Seinähylly on loistava ratkaisu muun muassa keittiöön luomaan lisätilaa astioille. Olohuoneessa taas hyllylle voi valita rakkaimmat kirjat, taulut, koriste-esineet ja kasvit. 

Seinähylly on oiva ratkaisu tuomaan lisää säilytytilaa kodin eri tarpeisiin. 

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Seinähylly

Käytännöllistä sisustamista Lundian puisella seinähyllyllä

Lundian Classic seinähylly soveltuu täydellisesti pohjoismaiseen kotiin, luoden harmoniaa sisustukseen ja käytännöllisyyttä säilytysratkaisuihin. Pohjoismainen design perustuu vahvasti luonnonläheisiin materiaaleihin, kuten puuhun. Laadukkaat täyspuiset seinähyllymme ovat pelkistetyn tyylikkäitä ja kestäviä. Nämä asiat tekevät hyllyistä visuaalisesti houkuttelevia ja helppoja sisustuselementtejä, jotka sopivat monenlaisiin tiloihin ja tyyleihin. Lundia Classic -seinähyllyt löydät mustalakattuna, valkolakattuna, ruskealakattuna sekä männyn omassa luonnollisessa sävyssä, joten erilaisista sävyistä löydät mieluisimman ja sinulle sopivan. Seinähyllyn kannakkeet ovat mustan tai valkoisen sävyisiä.


Lundian seinähylly säilytysratkaisuksi

Seinähylly on erinomainen ratkaisu tuomaan säilytystilaa kodin eri tarpeisiin. Se on asennettavissa moniin kodin eri tiloihin, ilman että se vie lattiatilaa kalusteena. Lundia Classic on ihanteellinen ratkaisu pieniin tiloihin, kuten eteisiin tai kylpyhuoneisiin, tarjoten lisää säilytystilaa ilman lattiatilaa kuormittavia kalusteita.


Sijoita esimerkiksi kirjat, taulut ja kasvit seinähyllylle

Kirjat, taulut, koriste-esineet ja kasvit löytävät täydellisen paikan Lundian seinähyllyltä. Keittiössä se toimii lisätilana astioille tai reseptikirjoille, olohuoneessa se esittelee suosikkikasvisi ja koriste-esineesi, ja makuuhuoneessa se voi toimia kätevänä yöpöytänä. Seinähyllyn kantavuus on 65-160 kg riippuen seinämateriaalista ja hyllytason syvyydestä sekä pituudesta. Ideoi vapaasti ja toteuta! 


Kooltaan sopivan kapeat seinähyllyt

Seinähyllyssä voit käyttää kaikkia Lundian 30 ja 22 cm syviä hyllytasoja. Leveysvaihtoehtoja on 40, 50, 80, 100 ja 120 cm riippuen sävystä ja syvyydestä. Seinähyllyn voi myös rakentaa kestävästi jo olemassa olevista hyllylevyistä. Valikoimastamme löytyy myös valmiita seinähyllykokonaisuuksia, joissa on yhdistetty kaksi 50 cm tai 80cm seinähyllyä yhteen. Valikoimastamme löydät myös seinähyllyjemme kannattimet erikseen. 


Kotimainen muotoilu

Kaluste ei kulu muuntelusta vaan kestää aikaa – ja kestävyys on eettisen sisustamisen avainasia. Ostamalla Lundian seinähyllyn tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteemme valmistetaan eettisesti ja kotimaisuusprosenttimme on lähes 95 % ja olemme matkalla täyteen sataan.


Lundia Classic - arvokkuutta ja kestävyyttä

Valmistettu laadukkaasta kotimaisesta täyspuusta, Lundia Classic edustaa kestävää ja ajatonta suomalaista muotoilua. Helppo koota ja muokata tarpeidesi mukaan, tarjoten pitkäaikaisen ratkaisun kodin säilytystarpeisiin. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, ja Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä, sekä melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Lundia Classic kasvaa tai kutistuu tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. 

Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!