Aaltolasimallisto

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Classic-vitriini, aaltolasi, matala senkki
  Classic-vitriini, aaltolasi, matala senkki
  Alkaen 1 939,00 €
 2. Classic-vitriini, aaltolasiovet 148 cm korkea
  Classic-vitriini, aaltolasiovet 148 cm korkea
  Alkaen 1 845,00 €
 3. Classic-vitriini, aaltolasi, 148x104cm
  Classic-vitriini, aaltolasi, 148x104cm
  Alkaen 2 004,00 €
 4. Classic-vitriini, aaltolasi, 108x104cm
  Classic-vitriini, aaltolasi, 108x104cm
  Alkaen 1 380,00 €
 5. Aaltolasitäyteovi
  Aaltolasitäyteovi
  Alkaen 216,00 €
 6. Classic -vitriini, aaltolasi- ja vaneritäyteoville (luonnonväri, valko-, musta- ja ruskealakattu)
  Classic -vitriini, aaltolasi- ja vaneritäyteoville (luonnonväri, valko-, musta- ja ruskealakattu)
  Alkaen 2 218,00 €
per sivu
aaltolasi Lundiaaaltolasi Lundia

Vitriinit, lasikaapit ja lasivitriinit aaltolasiovella

Puu maadoittaa, lasi keventää. Lundia Classic hyllystön ilmavasti aaltoilevat lasiovet, tuovat täyteläisen puun rinnalle keveyttä ja leikkiä. Aaltolasi taittaa valoa, yhtä aikaa paljastaen ja peittäen. Katse sekä pysähtyy että virtaa läpi ovien.

Aaltolasiset ovet voi asentaa raikastamaan vanhaa, olemassa olevaa Lundiaa tai ne voi poimia suoraan uuteen hyllytilaukseen. Juuri sopivasti 70-luvun kanssa flirttailevat ovet muuttavat hyllykön ilmeen välittömästi.

Lundian kaluste elää kanssasi. Classic on tehty kotimaisesta täyspuusta ja on muokattavissa loputtomiin. Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun. 

Lundia Classic kirjahylly rakentuu tikkaista ja tasoista. Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Vitriini monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Vitriinit ovat monipuolisia kalusteita, jossa voi yhdistellä monia tarpeita. Ovien takana esineet pysyvät turvassa isoimmilta pölymääriltä. Lasiovien taakse voi kätkeä kauneimmat ja tärkeimmät esineet, jotka saavat näkyä ja aiheuttaa ihastelua päivittäin. Umpiovien taakse voi sijoittaa tärkeät, mutta piiloon sopivat tavarat ja esineet. Avohyllyillä on kätevä säilyttää tuotteita, jotka ovat käytössä usein. 

Vitriinikaappi toimii myös täydellisenä kirjahyllynä kirjoillesi, antaen samalla mahdollisuuden näyttää kansien värit ja kirjojen selkämykset. 

Lundian monikäyttöiset vitriiniratkaisut sopivat olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai vaikka toimistoon. Voit sijoittaa sen seinän viereen tai käyttää huoneessa tilanjakana. Korkeammat kalusteet tulee aina kiinnittää seinään.

Vitriini muuhun sisustustyyliin sopivaksi

Lundian lasvitriinit ovat saatavilla eri värivaihtoehdoilla, jotta voit valita sen, joka parhaiten sopii olemassa olevaan sisustukseesi. Voit yhdistellä sen muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa saavuttaaksesi täydellisen tasapainon ja harmonian tilassasi.

Oli sisustustyylisi sitten perinteinen, minimalistinen, retro tai industriaali, tämä vitriini sopeutuu siihen saumattomasti ja tuo oman persoonallisen kosketuksensa tilaasi. 

Panosta suomalaiseen puuhun

Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Käytämme vain puuta ekologisesti kestävistä metsistä. 

Ostamalla Lundian puuhyllyn saat paitsi laadukkaan säilytysjärjestelmän, mutta teet myös pitkäaikaisen hyvän teon, joka kestää myös seuraaville sukupolville. Eettinen puuhylly on hyvä valinta, sinun ja luonnon kannalta. Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa suomalaista kodinhenkeä.