Aaltolasitäyteovi

Alkaen 219,00 €
Toimitusaika 2 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
Vain %1 jäljellä
SKU
Aaltolasitäyteovi
tai alk. 10,95 € / kk

Lundia Classic aaltolasitäyteovi

Aaltolasiset ovet voi asentaa raikastamaan vanhaa, olemassa olevaa Lundiaa tai ne voi poimia suoraan uuteen hyllytilaukseen. Juuri sopivasti 70-luvun kanssa flirttailevat ovet muuttavat hyllykön ilmeen välittömästi.

Tämä on Lundian ideologiaa puhtaimmillaan: yhtä ja samaa Lundia Classic hyllykköä voi muokata loputtomasti loppuelämän ajan. Lasioville hyllykkö muuttuu vitriiniksi, ja myöhemmin mahdollisesti työpisteeksi tai laatikostoksi.

Ovet ovat valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. Sisältää saranat, joissa integroitu sulkeutumisen vaimennin. Ovien mitat ovat nimellismittoja. Lundia -hyllyjaksot, joissa käytetään ovia on kiinnitettävä seinäkiinnikkeillä.

Älä käytä 100 cm korkeita ovia 218 cm korkeissa hyllyjaksoissa alhaalla, koska tikkaan poikkipuun takia oven yläreunaan ei voi sijoittaa hyllytasoa

 

Ovivaihtoehdot

Korkeus 40, 70 tai 100 cm

Leveys 40 tai 50 cm

Värivaihtoehdot: luonnonvärinen (kirkaslakattu), valkolakattu, ruskealakattu, mustalakattu

Voit valita ovet joko Soft Close -saranoilla, joissa integroitu sulkeutumisen vaimennin ja joka vaatii vetimen tai Tipmatic-saranoilla, jolloin ovi avautuu painamalla eikä tällöin tarvita vedintä.

Lisätietoja
SKU Aaltolasitäyteovi
Content 0