Sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit

 

Sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit

Lundian yritys- ja projektimyynti toimittaa kalusteet ja valaisimet yrityksille sekä kaikentyyppisiin projektisisustamisen kohteisiin.
Palvelemme nopeasti, ammattitaitoisesti ja henkilökohtaisesti aina konsultoinnista toimituksiin.

 

 

Lundia Oy

Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen.

Lundiaa on valmistettu Suomessa vuodesta 1948. Ylpeänä jatkamme ja vaalimme perinteitämme suomalaisen käytännöllisen muotoilun ja puutyötaidon kehittäjinä. Puumateriaalimme on suomalaista, vapaasti kasvanutta massiivimäntyä.

Meille ekologisuus, eettisyys ja ympäristön huomioiminen ovat itsestäänselvyyksiä, jotka kulkevat mukana koko ketjun metsästä kotiisi asti. Lundia Classic-hyllyt tehdään männystä, ja tavarantoimittajallamme on puun alkuperän seurantajärjestelmä, joka mahdollistaa myös Lundialle Lundia Classic-tuotteidemme materiaalin alkuperän jäljittämisen luotettavasti.

 

Suunnittelija-alennus

Sisustusammattilaisemme auttavat suunnittelussa tilaan kuin tilaan. Konsultoimme suunnittelijoita tila- ja valaistussuunnittelussa sekä avustamme budjetin mukaisissa kalustevalinnoissa. 

Kannustamme suunnittelijoita suosimaan kestäviä ja kotimaisia kalustevalintoja asiakaskohteissa. Tämän vuoksi tarjoamme suunnittelija-alennuksen aina erikseen kohteen mukaisesti. 

 

 

Suunnitteluhjelma ja 3D-mallit

Valikoimastamme löytyvien valmiskalusteiden lisäksi Classic- sekä Fuuga
-kalustesarjamme ovat modulaarisia ja voit suunnitella kalusteen juuri
omiin tarpeisiisi 3D-suunnitteluohjelman avulla. Lundian 3D-suunnitteluohjelmalla pystyt myös exporttamaan kalusteen mallinnuksen glTF-muodossa ja näin hyödyntää sitä omassa suunnitteluohjelmassasi. Voit lähettää suunnitelman meille ”Tee tilaus” tai ”Kysy myyjältä” -kohdasta. Autamme ilomielin, mikäli kaipaat apua ohjelman tai kalustesuunnitelman kanssa.

 

 

Uutuudet ja trendit

Lundian tuotteet on tehty kestämään aikaa sekä laadultaan että muotoilultaan. Kertakäyttöisyyden vastakohtana tarjoamme tuotteita, jotka kasvavat yhdessä ihmisen kanssa.

Tuomme lisäyksiä ja uutuussävyjä nykyisiin mallistoihimme. Kunnioitamme aina ajatonta designia, joka kestää aikaa ja muuttuvia tilanteita. 

 

Viimeisimpiä uutuuksia:

  • Klassikkolaatikoston paluu
  • Uutuussävy cashmere Fuuga-sarjaan
  • Fuuga-sarjan Bend-jalan uudet sävyt ja materiaalit
  • Kolme herkullista väriä Tuike- ja Liekki-valaisimista

 

 

Tutustu referensseihin

 

 

Luova toimisto, Reeta Laine

 

Classic-säilytyskokonaisuus, Anna Blomqvist

Classic-vitriini, Sini Liikala

 

Fuuga-seinähylly, Hanna

 

Classic-rottinkikaappi, Viola

 

Classic-kirjahylly, Susanna Vento