SUUNNITTELE ITSE 3D-OHJELMALLA

 

Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen. Kertakäyttöisyyden vastakohtana tarjoamme tuotteita, jotka kasvavat yhdessä ihmisen kanssa. 

Kalustesarjamme ovat modulaarisia ja voit suunnitella kalusteen juuri omiin tarpeisiisi 3D-suunnitteluohjelman avulla. Suunnitelmaa tehdessä hinnan näkee "hintaraportti" painikkeesta ja suunnitelman voi lähettää meille "Tee tilaus" tai "Kysy myyjältä" kohdasta. Palaamme sinulle yhden arkipäivän sisällä tarjouksen sekä kommenttien kera.

OHJEISTUS SUUNNITTELUOHJELMAN KÄYTTÖÖN

Voit suunnitella ohjelmassa täysin omiin tai asiakkaan tarpeisiin olevan kokonaisuuden. Suunnittelun voi aloittaa ohjelmassa täysin puhtaalta pöydältä tai vaihtoehtoisesti hyödyntää valmiita kokoonpanoja. Kokoonpanoja löytyy suunnitteluohjelman valikosta tai Lundian verkkokaupasta.

Verkkokaupassa kokonaisuutta pääsee muokkaamaan tuotteen kohdalta löytyvästä "MUOKKAA TUOTETTA" painikkeesta. Kokoonpano avautuu suunnitteluohjelmaamme ja tätä kautta huonekalua voi muokata toivomallaan tavalla. Täällä hieman yleisimpiä ohjeistuksia muokkaukseen.

MUOKKAUKSEN ALOITUS

SÄVYN VAIHTAMINEN

CLASSIC JA FUUGA

LEVEYDEN JATKAMINEN

CLASSIC JA FUUGA

FUUGA

JALKOJEN VAIHTAMINEN, JOHTOREIÄN SEKÄ SEINÄKIINNITYKSEN LISÄÄMINEN

LUNDIAN VELOITUKSETON SUUNNITTELUPALVELU

Kun haaveilet uusista Lundia-kalusteista, mutta et ole varma mikä ratkaisu sopisi parhaiten, varaa maksuton suunnittelupalvelu! 

Tarjoamme suunnittelupalvelua kotikäynti-, myymäläsuunnittelu- sekä etäpalvelun muodossa. Palvelu mahdollistaa tilaan sopivan, yksilöllisen kalustesuunnittelun. Sisustusammattilainen keskustelee tilankäytöstä ja säilytystarpeista, kartoitetaan haluttu tyylisuunta ja toivemitat kalusteille.

Tämän jälkeen teemme alustavia luonnoksia kalusteista, joiden perusteella suunnittelemme kalustevaihtoehtoja, joista viimeistellään asiakkaan kanssa mieluisin kokonaisuus.