Fuuga kalusteet

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Fuuga kalusteet

Moderni, modulaarinen Lundia Fuuga on karismaattinen kaluste kodin jokaiseen tilaan. Lundia Fuugan modulaarisuuden ansiosta voit luoda uniikkeja kalusteita kotiisi ja mikä parasta muokata niitä tarpeen mukaan. Moduuleja yhdistelemällä luot juuri omaan tyylisi ja säilytystarpeisiisi sopivan kalusteen. Mikäli Fuuga-mallisto ei ole sinulle entuudestaan niin tuttu, tutustu Lundian Fuuga osto-oppaaseen

Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua esimerkiksi unelmiesi senkin tai tv-tason suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Lundia Fuuga muuntautuu mukanasi

Fuuga kaluste on halutessasi viileän pelkistetty tai kodikkaan tyylikäs. Laadukkaat pintamateriaalit houkuttelevat koskettamaan, ja yksilöllinen ilme viimeistellään vetimillä, kansitasoilla ja jaloilla. Voit valita kalusteeseen kauniin skandinaaviseen tyyliin sopivan valkoisen sävyn, modernin mustan tai harmonisen, hiekkaantaittavan cashmere sävyn. 

 

Jasmin Hamid x Cashmere Fuuga senkki tuo Jasminin keittiöön lisää säilytystilaa. Kapeutensa vuoksi se sopii vallan mainiosti keittiöön tuomaan lisää säilytystilaa viemättä liikaa neliöitä. Korkeat Bend-jalat ja Terrazzo kivikomposiittitaso viimeistelevät kalusteen ilmeen tuoden eleganssia. 

Seinään kiinnitetty kokonaisuus taas luo ilmavan, raikkaa ilmeen kalusteelle. Laura x Lundia Fuuga laatikosto sopii täydellisesti tv:n alle, tuoden myös paljon säilytystilaa. Fuuga-mallistosta saat rakennettua myös helposti isomman kaappikokonaisuuden, kuten Piia Kalliomäki x Työhuoneen Fuuga. Tämä pelkistetty säilytysunelma sopii oivasti Piian työhuoneeseen. Umpinaisena kaapistona Fuuga antaa rauhan luovuuden kukoistaa.