Classic hyllyt ja kaapit

Tuotteet 1-12 / 20

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Classic hyllyt ja kaapit

Lundia Classic elää kanssasi. Se on tehty kotimaisesta täyspuusta ja on muokattavissa loputtomiin. Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun. 

Lundia Classic kirjahyllyt ja kaapit rakentuvat tikkaista ja tasoista. Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua vaikkapa unelmiesi kirjahyllyn, lastenhuoneen kalusteen tai työpisteen suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Lundia hylly muuntautuu aina uusiin tarpeisiin 

Lundia Classic-malliston tuotteet ovat muokattavissa miltei loputtomiin. Classic-hyllyissä yhdistyy käytännöllisyys, suomalainen mänty ja ajaton muotoilu.

 

Avohyllyt sopivat moneen käyttötarkoitukseen

Avohyllyt sopivat tilaan kuin tilaan, oli se sitten keittiiöön niin kuin Minttu Storgårdsin kotona. Classic keittiön hylly tuo puun lämpöä keittiöön ja kauneimmat keittiön esineet saa helposti esille ja säilöön. Matalat avohyllyt sopivat taas vallan mainiosti lastenhuoneeseen, kuten Vilma P:n kotoa löytyvä kaksivärinen matala hyllykkö. Hyllyn järjestys saa lapsen mukana ja muuttaa ilmettään päivittäin. Lapsen kasvaessa hyllystä saa muokattua helposti esimerkiksi tv-tason tai senkin. Yksinkertaisesta ja toimivasta avohyllystä on helppo aloittaa, sillä hyllyä voi myöhemmin laajentaa ja varustella vaikka kaapinovilla ja laatikoilla. Hyllyä saa helposti muutettua korkeammaksi tikkaita vaihtamalla tai levennettyä lisätikkaalla ja hyllyillä.

Jos haluat rakentaa isomman, koko seinän peittävän kirjahyllyn, jossa kirjat pääsevät oikeuksiinsa, yhdistele eri kokoisia hyllyjaksoja. Oviaukon tai oven päälle saa myös kätevästi tehtyä hyllystä ylivedon, jolloin hylly saa koreilla koko seinällä. Susanna Vennon olohuoneessa on hyödynnetty vastaavaa ratkaisua, hänen kirjahyllyssä on jopa yli neljä metriä tilaa kirjoille, tv:lle ja muille kodin rakkaille koriste-esineille. 

 

Kätke tärkeimmät aarteesi ajattoman kaapin ovien taakse

Avohylly muuttuu kaapiksi käden käänteessä ovilla ja liukulaatikoilla. Monipuolisilla lisäosilla muutat tutun kalusteen kädenkäänteessä aivan uudenlaiseksi. Lisäämällä liukulaatikoita voit piilottaa arkipäiväiset esineet silmien ulottuvilta ja avohyllyille asetella kodin rakkaimmat sisustusesineet ja viherkasvit. Lisäämällä tai vaihtamalla ovia saat aina vain uuden ilmeen kalusteeseesi. Muistathan myös, että kaikki uudetkin ovet käyvät vanhoihin Lundia Classic-tikkaisiin, eli saat uuden kalusteen vain lisäämällä ovet!

Rakenna lastenhuoneeseen leikkisän epäsymmetrinen kaluste eri korkuisilla tikkailla, ovilla ja laatikoilla. Jasmin Hamidin kotoa löytyy lastenhuoneeseen täydellisesti sopiva ihastuttavan leikkisä hyllykokonaisuus, jossa on hyödynnetty avohyllyn lisäksi eri sävyisiä ovia ja laatikoita. Vaatehuoneeseen voit taas rakentaa monipuolisen säilytysratkaisun 40 cm syvistä Classic osista. Kaunis mäntyinen runko yhdistyy raikkaan valkoisiin oviin Hanna Himangan kotona olevassa liinavaatekaapissa. Jos kaipaat runsaasti säilytystilaa, rakenna vaikkapa koko seinän mittainen säilytysjärjestelmä kuten Anna B:n kotona oleva hurmaava Classic säilytysratkaisu. Kokonaisuudessa on käytetty kauttaaltaan magnolian sävyisiä eri kokoisia ovia ja laatikoita ihanilla messinkisillä vetimillä, jotka viimeistelevät kalusteen. Ovien taakse kätkeytyy myös vaatesäilytystilaa Lundian rintamasuuntaisten vaatetankojen avulla.  

 

Panosta suomalaiseen puuhun

Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Käytämme vain puuta ekologisesti kestävistä metsistä. 

Ostamalla Lundian puuhyllyn saat paitsi laadukkaan säilytysjärjestelmän, mutta teet myös pitkäaikaisen hyvän teon, joka kestää myös seuraaville sukupolville. Eettinen puuhylly on hyvä valinta, sinun ja luonnon kannalta. Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa suomalaista kodinhenkeä.