Avohyllyt

Tuotteet 1-12 / 20

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Lundia Classic perushylly
  Lundia Classic perushylly
  Alkaen 772,00 €
 2. Lundia Classic -kaksiosainen matala avohylly
  Lundia Classic -kaksiosainen matala avohylly
  Alkaen 736,00 €
 3. Lundia Classic matala avohylly
  Lundia Classic matala avohylly
  Alkaen 437,00 €
 4. Lundia Classic avohylly
  Lundia Classic avohylly
  Alkaen 675,00 €
 5. Lundia Classic kapea avohylly
  Lundia Classic kapea avohylly
  Alkaen 723,00 €
 6. Lundia Classic -avohylly, kaksiosainen
  Lundia Classic -avohylly, kaksiosainen
  Alkaen 1 341,00 €
Sivu
per sivu
Lundia AvohyllyLundia Avohylly

Avohyllyt

Lundian avohylly on pitkäkestoinen

Upea, skandinaaviseen tyyliin luonnollisesti soveltuva Lundian avohylly on kestävä ja ajaton design-hylly. Lundian avohylly sopii upeasti niin tilaan kuin tilaan, sillä voit yhdistellä ennakkoluulottomasti värejä ja sävyjä! Kotimaisuus ja korkealaatuiset materiaalit takaavat pitkäkestoisuuden ja kestävyyden, joka takaa sen, että Lundian avohylly on arvokas ja kaunis vuosienkin jälkeen. 

Yksinkertaisesta ja toimivasta avohyllystä on hyvä aloittaa - hyllyä voi myöhemmin laajentaa ja varustella vaikka kaapinovilla ja liukulaatikoilla. Avohylly on oiva säilytysratkaisu, sillä hyllyä saa helposti muutettua korkeammaksi tikkaita vaihtamalla tai levennettyä lisätikkailla ja hyllyillä. Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun. 


Musta, puunvärinen, valkoinen vai ruskea avohylly?

Lundian täyspuiset avohyllyt ovat Lundia Classic -mallistoa. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle. Lundia Classicia voit muokata ja muuttaa miltei loputtomiin. Lundia Classic - avohylly löytyy eri värisävyissä, kuten luonnonvärisenä, valkolakattuna, mustalakattuna ja ruskealakattuna, joista voit valita oman suosikkisi.

Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

Lundia avohylly on muuntuva ja muokattava

Rytmittämällä hyllyt tismalleen kulloistakin tarvetta vastaavaksi, ne vaikuttavat aina mittatilaustyöltä. Alahyllyt voi mitoittaa vaikkapa säilytyslaatikoiden korkeuden mukaan, keskimmäiset hyllyt sopii säätää suuremmille kirjoille ja ylimmät hyllyt voi tehdä pokkarin mentäviksi. Avohyllyn paras puoli on ehdottomasti sen monikäyttöisyys. 

Avohylly keittiöön, olohuoneeseen tai vaikka tilanjakajaksi

Hylly toimii kätevästi tilanjakajana, tarjoten samalla tilaa tavaroiden säilyttämiselle ja kauniille esiinpanolle. Keittiössä avohylly on oiva paikka muun muassa astioille ja muille kodin laitteille. Lastenhuoneessa matala avohylly antaa lapselle säilytystilan lempileluille ja kirjoille. 

30 cm syvät avohyllyt ovat kuin tehty kirjojen säilytykseen, 40 cm syvät avohyllyt sopivat taas oivasti esimerkiksi LP-levyjen säilytyspaikaksi. Parasta on, että jos avohyllyn haluaa muokata umpinaiseksi, tarvitsee vain lisätä ovet tai laatikot. Jos taas säilytystila kasvaa esimerkiksi muuttaessa, avohyllyä voi kasvattaa lisäämällä tikkaan tai tikkaita sekä hyllytasoja. Avohyllyt ovat yleensä myös helposti puhdistettavia, mikä tekee niiden ylläpidosta vaivatonta.

 

Puinen avohylly - panosta suomalaiseen puuhun 

Classic on tehty kotimaisesta täyspuusta ja on muokattavissa loputtomiin. Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Käytämme vain ekologisesti kestävistä metsistä tullutta puuta. Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa suomalaista kodinhenkeä.

Kotimainen muotoilu

Kaluste ei kulu muuntelusta vaan kestää aikaa – ja kestävyys on eettisen sisustamisen avainasia. Ostamalla Lundian avohyllyn tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteemme valmistetaan eettisesti ja kotimaisuusprosenttimme on lähes 95 % ja olemme matkalla täyteen sataan.

Avohyllyjen asentaminen

Avohyllyjen asentaminen on lähtökohtaisesti helppoa tehdä kotona. Yleisesti avohyllyn asentamisesta on hyvä muistaa ensiksi avata tuotepaketit ja tarkistaa tuotteet. Lisäksi, on suositeltavaa suorittaa avohyllyn kasaaminen aina siellä, johon kaluste sijoitetaan.  Tarkemmat ohjeet juuri avohyllyjen asentamiseen löydät meidän omasta Lundia Classic -asennusohjeista. Lundian tuotteiden kaikki asennusohjeet löydät täältä. Saat myös helposti yhteyden asentajiimme kysymyksissä!