Avohyllyt

Tuotteet 1-12 / 19

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Lundia Classic -avohylly, kaksiosainen
  Lundia Classic -avohylly, kaksiosainen
  Alkaen 1 341,00 €
 2. Lundia Classic kapea avohylly
  Lundia Classic kapea avohylly
  Alkaen 723,00 €
 3. Lundia Classic avohylly
  Lundia Classic avohylly
  Alkaen 675,00 €
 4. Lundia Classic matala avohylly
  Lundia Classic matala avohylly
  Alkaen 437,00 €
 5. Lundia Classic -kaksiosainen matala avohylly
  Lundia Classic -kaksiosainen matala avohylly
  Alkaen 736,00 €
 6. Lundia Classic perushylly
  Lundia Classic perushylly
  Alkaen 772,00 €
Sivu
per sivu
Lundia AvohyllyLundia Avohylly

Avohyllyt

Yksinkertaisesta ja toimivasta avohyllystä on hyvä aloittaa - hyllyä voi myöhemmin laajentaa ja varustella vaikka kaapinovilla ja liukulaatikoilla. Avohylly on oiva ratkaisu tilaan kuin tilaan, kuten kirjahyllyksi, keittiön säilytykseen tai vaikka lastenhuoneeseen. Hyllyä saa helposti muutettua korkeammaksi tikkaita vaihtamalla tai levennettyä lisätikkaalla ja hyllyillä. Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun. 

Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Lundia avohylly muuntautuu aina uudelleen ja uudelleen

Rytmittämällä hyllyt tismalleen kulloistakin tarvetta vastaavaksi, ne vaikuttavat aina mittatilaustyöltä. Alahyllyt voi mitoittaa vaikkapa säilytyslaatikoiden korkeuden mukaan, keskimmäiset hyllyt sopii säätää suuremmille kirjoille ja ylimmät hyllyt voi tehdä pokkarin mentäviksi. Avohyllyn paras puoli on ehdottomasti sen monikäyttöisyys. Hylly toimii kätevästi tilanjakajana, tarjoten samalla tilaa tavaroiden säilyttämiselle ja kauniille esille panolle. Keittiössä avohylly on oiva paikka muun muassa astioille ja muille kodin laitteille. Lastenhuoneessa matala avohylly antaa lapselle säilytystilan lempileluille ja kirjoille. 

30 cm syvät avohyllyt ovat kuin tehty kirjojen säilytykseen, 40 cm syvät avohyllyt sopivat taas oivasti esimerkiksi LP-levyjen säilytyspaikaksi. Parasta on, että jos avohyllyn haluaa muokata umpinaiseksi, tarvitsee vain lisätä ovet tai laatikot. Jos taas säilytystila kasvaa esimerkiksi muuttaessa, avohyllyä voi kasvattaa lisäämällä tikkaan tai tikkaita sekä hyllytasoja. Avohyllyt ovat yleensä myös helposti puhdistettavia, mikä tekee niiden ylläpidosta vaivatonta.

 

Panosta suomalaiseen puuhun

Kaluste ei kulu muuntelusta vaan kestää aikaa – eettisen sisustamisen avainasia. Classic on tehty kotimaisesta täyspuusta ja on muokattavissa loputtomiin. Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Käytämme vain puuta ekologisesti kestävistä metsistä. 

Ostamalla Lundian puuhyllyn saat paitsi laadukkaan säilytysjärjestelmän, mutta teet myös pitkäaikaisen hyvän teon, joka kestää myös seuraaville sukupolville. Eettinen puuhylly on hyvä valinta, sinun ja luonnon kannalta. Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa suomalaista kodinhenkeä.