ALENNUS VOIMASSA 2.1.2024 ASTI

NYT LUNDIAN TUOTTEET NOPEALLA TOIMITUSAJALLA

Työpisteet

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Moments työpisteet

Löydät Lundialta laajan valikoiman muokattavia ja monikäyttöisiä työ- ja koulupisteitä, jotka sopivat täydellisesti niin kotitoimistoon kuin lastenhuoneeseenkin.

Voit helposti muokata ja mukauttaa kalusteita tarpeidesi mukaan, sillä ne kasvavat ja kehittyvät kanssasi. Yksi Lundian kalusteiden ainutlaatuisista piirteistä on niiden monipuolisuus. Voit yhdistää työpisteen esimerkiksi kirjahyllyn osaksi, mikä tekee tilasta käytännöllisen ja tyylikkään samanaikaisesti. Näin säästät tilaa ja saat kaikki tarvitsemasi toiminnot yhdessä paketissa. Täydellinen esimerkki tästä on Valeäiti Hannen Classic kaappi työpisteellä. Siinä on sopivassa suhteessa avohyllyjä koriste-esineille sekä ovia ja laatikoita eri säilytystarpeisiin. Kaappi kätkee sisäänsä Hannen kotitoimiston ja paljon muuta. Ovien ja laatikoiden lisäksi kaapissa on laskuovi, joka on mitä mainioin ratkaisu kotityöpisteelle, sillä sen saa päivän päätteksi piiloon pois silmien edestä.

 

Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Koulupöytä kasvavalle nuorelle ja tilaa askartelulle

Lundian työpisteet ja työpöydät soveltuvat täydellisesti lapsille, sillä ne voi helposti muuttaa sopiviksi lapsen kasvaessa. Näin voit varmistaa, että työpiste kasvaa yhdessä lapsesi kanssa ja tarjoaa aina optimaalisen ergonomian ja toiminnallisuuden. Läksynurkkaus muuntautuu myöhemmin vaikka nuoren opiskelijan työpisteeksi. Ulkonevan tason avulla on helppo mukauttaa työpöytä olohuoneen kirjahyllyyn. Työskentelytilan kaluste muuntautuu tarpeiden mukaisesti. A hint of Scandinavia x Classic työpiste sopii täydellisesti lapsen koulupisteeksi. Ulkonevan tason avulla se on muokattavissa lapsen kasvaessa ja tarvittaessa työpisteessä saa tehtyä vaikka lapsen lelukaapin lisäämällä ovia ja laatikoita. Jos taas haluaa enemmän pöytätilaa askarteluille ja muille töille, yhdistä hyllyyn isompi pöytälevy kuten Hilla x Classic työpisteessä. Tämä oiva kulmaratkaisu säästää tilaa huoneessa, ja tästä huolimatta tilassa on maksimaalisesti säilytystilaa. 

 

Lundian työpiste muokkaantuu pieneenkin asuntoon

Varsinkin pienessä asunnossa voi olla haastavaa löytää tarpeeksi tilaa toimivalle työpisteelle. Kuitenkin riippumatta asunnon koosta, tehokas ja käytännöllinen työskentelytila on tärkeä. Onneksi on olemassa monia käytännöllisiä ja luovia tapoja luoda toimiva työpiste pieneen tilaan. Tutustu Lundian vinkkeihin, jotka auttavat pienen asunnon omistajia luomaan inspiroivan työympäristön

Etätyöläisille Lundian työpisteet tarjoavat hienon ratkaisun. Voit piilottaa työnurkkauksesi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen tarpeen mukaan. Jasmin Hamid x työpisteessä on kätevästi yhdistetty ulkonevataso sekä nosto-ovi, jonka taakse saa kätkettyä tavarat pois silmien edestä. Lundian tyylikkäät ja käytännölliset huonekalut sulautuvat saumattomasti kotisi sisustukseen ja auttavat sinua luomaan inspiroivan ja toimivan työympäristön missä tahansa kodin tilassa.

Kotona työskentely voi olla sekä mukavaa että haastavaa. Joillekin ihmisille on avainasemassa se, että työpiste on piilotettu muusta kodin tilasta. Näin saat erotettua työ- ja vapaa-ajan toisistaan vaivattomasti. Annamme vinkkejä, miten voit luoda piilotetun työpisteen kotiisi, joka on käytännöllinen ja inspiroi työntekoon. Monet meistä luovatkin työtilan makuuhuoneeseen, jotta voivat yhdistää samassa huoneessa monta käyttötarkoitusta. Lue vinkit miten rakentaa toimiva työpiste makuuhuoneeseen

 

Panosta suomalaiseen puuhun

Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Käytämme vain puuta ekologisesti kestävistä metsistä. 

Ostamalla Lundian puuhyllyn saat paitsi laadukkaan säilytysjärjestelmän, mutta teet myös pitkäaikaisen hyvän teon, joka kestää myös seuraaville sukupolville. Eettinen puuhylly on hyvä valinta, sinun ja luonnon kannalta. Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa suomalaista kodinhenkeä.