Matalat hyllyt

Tuotteet 1-12 / 17

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Lundia Classic -kaksiosainen matala avohylly
  Lundia Classic -kaksiosainen matala avohylly
  Alkaen 763,00 €
 2. Lundia Classic matala avohylly
  Lundia Classic matala avohylly
  Alkaen 452,00 €
 3. Lundia Classic avohylly
  Lundia Classic avohylly
  Alkaen 698,00 €
Sivu
per sivu
Lundia matala hyllyLundia matala hylly

Lundia Classic matala hylly

Lundia kirjahylly elää kanssasi. Classic on tehty kotimaisesta täyspuusta ja on muokattavissa loputtomiin. Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun. 

Lundia Classic kirjahylly rakentuu tikkaista ja tasoista. Mikäli Lundia Classic ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu miten hylly rakentuu meidän Classic osto-oppaasta. Verkkokaupan valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta voit aina pyytää suunnitteluapua Lundian asiantuntijoilta, autamme enemmän kuin mielellämme. Jos siis kaipaat apua unelmiesi kirjahyllyn tai hyllykön suunnittelussa, varaa veloitukseton suunnitteluaika!

 

Matala hylly on ajaton ja monipuolinen säilytysratkaisuja jokaiseen kotiin

Classic-malliston matalat hyllyt ovat muotoilultaan ajattomia ja monikäyttöisiä. Rakenna esimerkiksi matala kirjahylly, esillepanoalusta astioille ja koriste-esineille tai lastenhuoneeseen lapselle sopiva leluhylly. Avohyllyn voi aina muuttaa umpinaiseksi kalusteeksi lisäämällä siihen ovia tai liukulaatikoita. Sinä päätät mitä piilotat ovien tai laatikoiden taakse, ja mitä nostat esille avohyllyille. Myös erityisen korkeat, matalat tai asymmetriset tilat saadaan Lundian avulla hyötykäyttöön. Matalat avohyllyt mahdollistavat nopean ja helpon pääsyn säilytettäviin esineisiin. Tavarat ovat näkyvillä ja helposti saatavilla, mikä tekee arjesta sujuvampaa. Matalamman hyllyn päällyosan voi täyttää tavaroilla, joita tarvitsee useammin tai omistaa hyllyn päällystän kauniille sisustusesineille. 

 

Panosta suomalaiseen puuhun

Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Hidas kasvuvauhti tekee puusta erityisen lujasyisen, minkä vuoksi se kantaa jopa tuhannen kilon painon. Käytämme vain puuta ekologisesti kestävistä metsistä. 

Ostamalla Lundian puuhyllyn saat paitsi laadukkaan säilytysjärjestelmän, mutta teet myös pitkäaikaisen hyvän teon, joka kestää myös seuraaville sukupolville. Eettinen puuhylly on hyvä valinta, sinun ja luonnon kannalta. Sisustusmateriaalina puu on vertaansa vailla, tuoden lämpöä ja luonnollista hehkua kotiin. Puurakentaminen ja puulla sisustaminen on osa suomalaista kodinhenkeä.