Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

Kaappi työpisteellä Lundia x Valeäiti

4 545,00 €
Toimitusaika 3-4 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
SKU
A5957
tai alk. 171,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4 545,00 €

Jätä tuotteen selausikkuna auki muokkauksen ajaksi.

Ohje suunnitteluohjelman käyttöön täällä.

Lundia x Valeäiti

"Työhuone, joka on yhtä kuin tuo kaappi. Kaappi, joka on huone. Vähän niin kuin aamiaiskaappi, mutta toimistolle. Oli mikä oli, se on super kaunis ja super toimiva - mikä tekee siitä vielä kauniimman! Kiitos Lundian porukalle isosta avusta suunnittelussa sekä tietysi kauniista tuotteista joilla tämmöisen pystyi rakentaa! En ollut ollenkaan tajunnut miten monipuolisia Lundian tuotteista saa, kunnes aloimme suunnitella sitä yhdessä Fredan myymälän avuliaiden (ja kärsivällisten) ihmisten kanssa.  Ehkä kuuden version jälkeen olimme luoneet uskomattoman olion: kaapiston, joka on kuin luotu tähän tilaan ja johon mahtuu kaikki. " - Hanne, Valeäiti

 

Classic kaappi työpisteellä koostuu 100 cm ja 80 cm leveästä osiosta. Kokonaisuus on leikkisän epäsymmetrinen. Siinä on sopivassa suhteessa avohyllyjä koriste-esineille sekä ovia ja laatikoita eri säilytystarpeisiin. Kaappi kätkee sisäänsä Hannen kotitoimiston, sisälle mahtuu tulostin, tärkeät paperit ja paljon muuta. Ovien ja laatikoiden lisäksi kaapissa on laskuovi, joka on mitä mainioin ratkaisu kotityöpisteelle, sillä sen saa päivän päätteksi piiloon pois silmien edestä. Kokonaisuuden viimeistelee kauniit messinkiset L-vetimet. 

Tuote toimitetaan osissa. Lundia Classic valmistetaan Suomessa hitaasti kasvavasta kotimaisesti männystä.

 

Työpisteen tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 228 cm korkea, 185 cm leveä ja 42,2 cm syvä.

Runko on luonnonväristä kirkaslakattua mäntyä, yhtenäisen kalusteen ilmeen viimeistelevät etulistat kokonaisuuden alaosassa. 

Ovet ovat valkoiset peittomaalatut mdf-ovet sekä laatikoissa on samaa materiaalia oleva etusarja. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. Kokonaisuudessa on sekä Tip Matic-toiminnolla (ovet aukeavat kevyesti painamalla) että Soft-Close toiminnolla toimivia ovia ja laatikoita. Messinkiset L-vetimet viimeistelevät kokonaisuuden. 

Kokonaisuudessa on myös alareunastaan saranoitu ja teleskooppivaimennettu, alaspäin avautuva laskuovi. Oven materiaali on värillinen MDF-levy. 

Lisätietoja
SKU A5957
Korkeus (cm) 228
Syvyys 42,2
Leveys 185
Content 0
Myyntierä PKT