Lundia Classic avohylly, kaksivärinen

805,00 €
Toimitusaika n. 2 viikkoa
SKU
A4159
tai alk. 32,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 778,00 €

Jätä tuotteen selausikkuna auki muokkauksen ajaksi.

Ohje suunnitteluohjelman käyttöön täällä.

Korkeus: 79 cm, leveys: 164,5 cm, syvyys: 30 cm.


Lundia x Vilma P

"Oli aikalailla heti selvää, että halusin matalan Lundia Classic avohyllyn, joka sopii korkeutensa puolesta hyvin lastenhuoneeseen. Tämä on osoittautunut käytännössä ihan superhyväksi - koreissa on helppo säilyttää leluja, ja niitä mahtuu hyvin avohyllyyn erilaisia. Silti tilaa on laittaa kirjat ja kauniit lelut esille ja Luna saa itse otettua helposti hyllystä leluja. Tykkään kuitenkin siitä, ettei hän vielä ylety hyllyn päälle - näin ylös voi laittaa esim. koriste-esineitä suojaan pikkutaaperolta.

Vaikka käytännöllisyys ja turvallisuus on lastenhuoneen kalusteissa tärkeintä, mun mielestä kokonaisuus näyttää tosi kivalta, vaikka hyllyn järjestys elää joka päivä. Hylly on myös sen verran laadukas ja monikäyttöinen, että olen varma, että tälle löytyy tulevaisuudessakin aina paikka meidän kodista." - Vilma

 

Classic matala avohylly muodostuu kahdesta 80 cm leveästä hyllyjaksosta.Tasot ovat valkolakattua mäntyä ja tekevät kokonaisuudesta raikkaan. Tikkaat ovat puolestaan luonnonväristä mäntyä tuoden ekologisesti kestävissä metsissä kasvaneen puun kauniin pinnan esiin. Valkoinen tukiristikko keventää kokonaisuutta entisestään. 

Lastenhuoneen säilytyshyllynä avohylly toimii loistavasti ja pienimmätkin perheenjäsenet yltävät tärkeisiin tavaroihinsa. Sitä voi huoletta aina muokata ja täydentää vastaamaan kulloistakin sisustusta tai elämäntilannetta.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

 

Senkin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 79 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 30 cm syvä.

Runko on kirkaslakattua mäntyä.

Lisätietoja
SKU A4159
Content 0
Myyntierä PKT