Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

 

Hitaasti, kestävästi ja keveästi  

Se, mitä nykyään kutsutaan vastuullisuudeksi, on osa Lundian dna:ta. On aina ollut.

Harald  Lundqvist loi Lundia Classicin sillä ajatuksella, että yksi hyllykkö riittää.

Uutta ei tarvita, kun jo  olemassa olevan voi purkaa ja koota yhä uudestaan

– uuteen tilaan, uuteen tilanteeseen ja uuteen  käyttötarkoitukseen.

 

 

Osta vain yksi 

Kestävin on tuote, jota ei ole ostettu. Osta siis vain yksi, joka kulkee mukana läpi elämän. Lundia  Classicin jykevä massiivipuu kestää käyttöä eikä heilahtele trendien mukaan. Rakastettu esine  kelpaa perinnöksi.

Jatka, muunna & täydennä 

Elämä ei ole staattista. Siksi kestävin huonekalu on sellainen, joka muuntuu käyttötarpeen, tilan ja  tyylin mukaan. Kirjahyllystä syntyy työpiste, avohyllystä kasvaa vitriini. Uutta ei tarvita, kun vanhaa  voi uudistaa paitsi lisäosin niin myös maalaamalla, hiomalla ja sahaamalla.

Korjaa, päivitä, myy 

Ikuinenkin esine voi mennä rikki. Me takaamme, että kaikkiin Lundia Classiceihin on aina saatavilla varaosia. Nyt ja ylihuomenna. Hylly, joka vain kaunistuu patinoituen käytössä, on myös aina myytävissä eteenpäin – jos siitä pystyy luopumaan.

Vaadi läpinäkyvyyttä 

Me tiedämme mistä jokainen osamme, jokainen raaka-aineemme tulee. Tiedämme myös, kuka  tuotteen on tehnyt ja missä. Kaikki käyttämämme puu on sertifioitua. Pyrimme läpinäkyvyyteen myös organisaatiossamme ja yrityskulttuurissamme.

Panosta aitoon puuhun 

Puu on uusiutuva, hiiltä sitova luonnonmateriaali. Me tiedämme mistä metsästä käyttämämme  puu tulee, jokainen on sertifioitua ja alkuperältään täysin jäljitettävää. Käytämme vain vastuullisesti  kasvatettua, kotimaista puuta.

Osta läheltä & kotimaista 

Kotimaista ostamalla tuet suomalaista työtä ja ylläpidät puutyöosaamista. Kuljetusmatkat ovat  lyhyitä, pakkaukset litteitä ja tuotantoketju täysin jäljitettävissä. Lundian kotimaisuusaste on tällä  hetkellä noin 95 % ja matkalla kohti sataa.