LUNDIA LOFTY SÄNGYT

Matala sänky voi myös olla parvisänky, kerrossänky ja se voi kulkea lapsen kanssa hänen ensimmäiseen omaan kotiinkin. Lundia Loftyn on suunnitellut Tapio Anttila ja se tehdään Suomessa.

Päivitä sänky lisäosilla. Laita lehdet nätisti lehtitaskuun, aseta kirjat sivupöydälle, helpota siirtämistä pyörillä ja lisää turvallisuutta sivulaidoilla.

Katso tuotteet verkkokaupassa

Lundia

Lofty -sänky

L210 × S103 × K40

alk. 624 €

Osta heti

Lofty -matala parvi

L210× S103× K143

alk. 1.643 €

Osta heti

Lofty -korkea parvi

L210 × S103× K180

1.872 €

Osta heti

Lofty -kerrossänky

L210 × S103 × K143

2.457 €

Osta heti

Lundia - Image text

Patja

Lundia Loftyyn saa lisäosana laadukkaan 90×200 cm patjan, joka on myös tehty Suomessa.

Patja on vaahtomuvia ja on napakka mutta mukava.

Suojalaidat

Pienemmille nukkujille turvaa tuovat suojalaidat. Voit valita, haluatko helposti putsattavat valkoiset mdf-suojalaidat vai pehmeämmät laadukkaalla mustalla tai valkoisella puuvillakankaalla verhoillut laidat.

Suojalaitoja on kahta eri kokoa; 60 x 22 tai 92 x 22. Yhdistelemällä näitä saat laitoja sekä sängyn päätyyn että sivuun.

Aina kun on kyseessä parvisänky tai kerrossänky, 4 kappaletta suojalaitoja kuuluu sänkyyn.

Lundia - Image text
Lundia - Image text

Lundia Lofty-pyörät

Jos haluat liikutella sänkyä, valitse jaloiksi lukittavat pyörät.

Pyörät auttavat erinomaisesti, kun sängyn alta siivoaa tai kun haluaa siirtää sänkyä helposti ja turvallisesti. Pyörät kasvattavat sängyn korkeutta 10 cm.

 

Parvisänky antaa lisätilaa

Parvisänky sopii niin lapsille, opiskelijoille kuin aikuisillekin. Parven alle voi rakentaa esimerkiksi työpisteen, vaatekaapin, lelujen säilytyshyllyn tai vaikka löhönurkkauksen. Parvisänky on näppärä tilansäästäjä lastenhuoneessa, opiskelijaboksissa ja kesämökillä.

Nykyään saat Lundia Lofty-parvisängyn joko 180cm tai 143cm korkeana. Matalampi versio on täydellinen pienemmälle nukkujalle; äiti tai isä pääsee helposti silittämään pientä nukkujaa tai lukemaan iltasatua sängyn viereen.

Korkeampi parvisänky sopii erittäin hyvin esimerkiksi koululaisen tai opiskelijan huoneeseen. Sängyn alle saa kätevästi työpisteen tai lukunurkkauksen.

Lundia - Image text
Lundia - Image text

Tapio Anttila, suunnittelija

Lundia Lofty -sängyn on suunnitellut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia saanut suunnittelija Tapio Anttila. Vuoden 2012 kalustesuunnittelijaksi valittu Anttila käyttää töissään puuta ja luonnonmateriaaleja innovatiivisella tavalla, mikä sopii täydellisesti Lundian arvomaailmaan.

Lundia Lofty - oppaat

Lundia - Lundia Lofty - oppaat

Hinnasto

Lundia Lofty -osien hinnat ovat sivuilla 32-33.

Avaa PDF