Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

Lundia Classic

Tuhtia kotimaista täyspuuta. Aikaa kestävä muotoilu. Helppo koota, purkaa, täydentää ja muokata. Aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle.

Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa. Lundia Classicin voit muokata ja muuttaa miltei loputtomiin. Se kasvaa tai kutistuu tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Saat samoista osista esimerkiksi eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, työpisteen, vitriinin tai vaikka vaatekaapin.

 

Lundia Classicia saa mustana, valkoisena, ruskealakattuna sekä männyn omassa luonnollisessa sävyssä.

 

 

Katso tuotteet verkkokaupasta

Lundia
Lundia

Classic-kirjahylly elää kanssasi

Lundia Classic on käytännöllinen ja uskollinen kumppani.

Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun.

Monipuoliset lisäosat, kuten laatikot, hyllynjakajat ja ovet muuttavat tutun kalusteen kädenkäänteessä aivan uudenlaiseksi. Lastenhuoneen kaluste muuttuu työpisteeksi, olohuoneen hyllykkö kirjastoksi ja eteisen kenkähylly vaikka yöpöydäksi.

Lundia vastustaa kertakäyttökulttuuria. Siksi me takaamme, että Lundia Classic – malliston tuotteet sopivat yhteen nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu Lundia Classiciin verkkokaupassamme tai käy inspiroitumassa kuvagalleriassamme!

Tikkaat ja hyllytasot

Tikkaita ja hyllytasoja yhdistämällä saat juuri oikean kokoisen hyllyn tilaan kuin tilaan.

Tikaskorkeudet sävyt valkoinen ja mänty: 48, 68, 78, 108, 148, 188, 208, 218, 228, 248cm Tikaskorkeudet sävyt musta ja ruskea: 78, 208, 248cm

Tikkaiden ja hyllytasojen syvyydet sävyt valkoinen ja mänty: 30, 40, 50cm Tikkaiden ja hyllytasojen syvyydet sävyt musta ja ruskea: 30cm

Hyllytasojen leveydet sävyt valkoinen ja mänty: 40, 50, 80, 100, 120cm Hyllytasojen leveydet sävyt musta ja ruskea: 50, 80, 100cm

Tuotteet tilataan keskusvarastoltamme Hausjärveltä ja toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Otathan yhteyttä, mikäli kysyttävää tuotteistamme ilmenee - autamme mielellämme! Kysy lisää: verkkokauppa@lundia.fi tai 050 566 1155

Lundia
Lundia

Ovet

Ovia yhdistelemällä luot persoonallisen kokonaisuuden. Mustat ovet ryhdistävät, lasiset keventävät ja valkoiset tuovat valoa.

Nyt valikoimissa myös ihania, maanläheisiä, murrettuja sävyjä ovivaihtoehdoissamme! Kysy lisää: verkkokauppa@lundia.fi tai 050 566 1155

Ovia vaihtamalla saat aina vain uuden ilmeen kalusteeseesi. Lasiovinen vitriini muuttuu helposti vaikka vaatekaapiksi kun ovet vaihdetaan umpinaisiksi ja hyllytasot vaatetangoksi ja laatikoiksi. Pienten lasten huoneen lelukaappi saa ehkä kokea kovia, joten uusimmalla ovet ja lisäämällä ulkonevan tason, koululainen saa uudenveroisen työpisteen.

Muistathan että kaikki uudetkin ovet käyvät vanhoihin Lundia Classic-tikkaisiin, eli saat uuden kalusteen vain lisäämällä ovet! Löydät helposti kaikki Lundia Classicin ovet verkkokaupastamme.

Laatikot ja lokerikot

Tavarat piiloon vai esille? Valitse avohyllyjä, kaappeja, laatikkoja ja lokerikkoja tarpeen ja tunnelman mukaan.

Matala avohylly muuttuu helposti lelujen säilytyspaikaksi, kirjahylly muuttuu lipastoksi ja työpiste muuttuu vauvan hoitopöydäksi.

Tiesitkö, että Lundia Classicin laatikot kootaan nykyään valmiiksi Lundian logistiikkakeskuksessa joten esimerkiksi lipaston kasaaminen kotona on nyt entistä helpompaa.

 

Löydät helposti Lundia Classicin laatikot verkkokaupassamme!

 

Lundia
Lundia

Jakolevyt

Avohyllyn voi helposti muuntaa lokerikoksi tarpeen mukaan. Jako levyjenavulla lehdet pysyvät järjestyksessä ja pienimmätkin tavarat löytävät oman paikkansa.

Jakolevyjä löytyy 30cm syvänä ja 8cm, 18cm, 32cm, 33cm, 37cm ja 38cm korkeina. Värivaihtoehtoina löytyy mänty, valkolakattu ja ruskealakattu.

Löydät helposti Lundia Classicin jakolevyt verkkokaupassamme!

Tervetuloa myymälään

Tervetuloa myymälään miettimään yhdessä sisustusammattilaisten kanssa minkälainen Lundia-järjestelmä tekisi sinun kodistasi toimivamman.

Katso lähin myymäläsi

Kätevästi kotiin ja kokoon

Hyödynnä kuljetus- ja asennuspalveluita, anna ammattilasten hoitaa työt ja keskity nauttimaan lopputuloksesta. Voit sopia palvelusta lähimmässä myymälässäsi.

Palvelut

Suunnittele itse

Helpot 3D-suunnitteluohjelmamme inspiroivat suunnittelemeaan itse netissä. Testaa, kokeile ja innostu mahdollisuuksien runsaudesta.

Suunnittele 3D Lundia Classic

Luo eettinen sisustus Lundiakalusteilla

Lundia Classic -kirjahyllyt ja muut kalusteet ovat tuhtia kotimaista täyspuuta. Hyvä kaluste on aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Lundia vastustaa kertakäyttökulttuuria. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle. Hyllyt ovat muokattavissa kuhunkin tarpeeseen sopivaksi mittatilaustyön tapaan. Monipuoliset lisäosat, kuten laatikot, hyllynjakajat ja ovet muuttavat tutun kalusteen kädenkäänteessä aivan uudenlaiseksi. Lastenhuoneen kaappi muuttuu työpisteeksi, olohuoneen hyllykkö kirjastoksi ja eteisen kenkähylly on omiaan yöpöytänä.

Lundian matala luonnonvärinen avohylly on täyttä suomalaista mäntyä. Sopii hyvin vaikkapa eteiseen, käytävätilaan, lastenhuoneeseen tai pieneksi kirjahyllyksi, jota voi tarpeen mukaan muokata ja kasvattaa. Hyllyä saa helposti muutettua korkeammaksi tikkaita vaihtamalla tai levennettyä lisätikkaalla ja hyllyillä. Hylly ei kulu muuntelusta vaan kestää aikaa – eettisen sisustamisen avainasia.

Lundia Classicista voit käden käänteessä tehdä viihtyisän ja toimivan työpisteen. Täyspuu materiaalina kestää aikaa ja elämää – se ei kulu ikävännäköiseksi vaan vanhenee arvokkaasti kunnon designin tapaan. Työpisteessä on oltava tarpeeksi säilytystilaa papereille, jotta työpöytä säilyy siistinä. Hyvä valaistus ja innovatiivisesti valitut lisäosat tekevät työpisteestä kauniin osan sisustusta. Jos ei myöhemmin enää tarvitsekaan työtilaa, voi samoista osista muokata vaikkapa eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, vitriinin tai vaikka vaatekaapin.

Lundian parhaat sisustusideat löydät sivustoltamme, tässä yksi suosittu ajatus: Rytmittämällä hyllyt tismalleen kulloistakin tarvetta vastaavaksi, ne vaikuttavat aina mittatilaustyöltä. Alahyllyt voi mitoittaa vaikkapa säilytyslaatikoiden korkeuden mukaan, keskimmäiset hyllyt sopii säätää suuremmille kirjoille ja ylimmät hyllyt voi tehdä pokkarin mentäviksi. Hylly toimii kätevästi myös tilanjakajana, tarjoten samalla tilaa tavaroiden säilyttämiselle ja kauniille esille panolle.

Kotimainen, männystä tehty Lundia Classic muuntuu tyylikkääksi vitriiniksi viimeistellyillä lasiovilla ja siroilla vetimillä. Lundia Classic -sarjan design on luotu yli 60 vuotta sitten, ja edelleen huonekalut ovat täysin ajassa ja niihin voi ostaa lisäosia ja muokata mieleisekseen. Eettinen sisustaminen on ilo, josta nauttivat myös tulevat sukupolvet!

Samoista osista voit tehdä kirjahyllyn, penkin, lipaston, laatikoston, senkin, työpöydän, vauvan hoitopöydän, yöpöydän tai mitä vain!